2777
2789

شما بارداری به نظرم سخته راهنماییت کنیم. با دکتر در ارتباط باشی بهتره. اگه میتونی از پزشک بپرس که مثلا دمنوش های مناسب سرما خوردگی اگه واست ضرری نداره استفاده کنی خوب میشی. چون میگن سرما خوردگی از غلبه سردی هست.

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون
چرا خب میدونم باردارم اما نمیشه کاری کنم خوب بشم دکترم دارو قوی نداد به خاطر بارداری الان موندم چیکا ...

منم عفونت داشت گلوم دکتر ازیترو مایسین داد خیلی عالیه 

بلامانعه مصرفش تو بارداری

دوباره میسازمت💪

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام. آب گرم با کمی عسل کنار دستتون باشه هر از گاهی بخورین. زیر سرتون رو بلندتر بذارید تا کمتر سرفه کنید. یه دستمال یا پارچه گرم کنید داخل لباس زیر گلو و توی سینه تون بذارید تا کمتر سرفه کنید. شلغم زیاد بخورید. 

شما بارداری به نظرم سخته راهنماییت کنیم. با دکتر در ارتباط باشی بهتره. اگه میتونی از پزشک بپرس که مث ...

دکتر فقط همون دارو رو داد که اصلا تأثیر نداشته دارم واسه یه ساعت خواب میمیرم

خنده های عصبی بین گریه خوده خوده مرگه کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند🥀

منم عفونت داشت گلوم دکتر ازیترو مایسین داد خیلی عالیه  بلامانعه مصرفش تو بارداری

ممنون عزیزم،منم فکر کنم عفونت کرده چون تا دیروز تب و لرز شدید داشتم تا حدی که احساس میکردم بچه تو شکمم میلرزه

قبل از خواب بخور بدید. آب نمک ولرم قرقره کنید و اگه میتونین توی دماغتون با سرنگ بزنید، البته باید سر ...

ممنون عزیزم

دکتر فقط همون دارو رو داد که اصلا تأثیر نداشته دارم واسه یه ساعت خواب میمیرم

برو متخصص طب سنتی به نظرم بهتر نتیجه می گیری. من اول میرم طب سنتی اگه نتیجه نگرفتم بعد میرم سراغ طب شیمیایی.

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون
چرا خب میدونم باردارم اما نمیشه کاری کنم خوب بشم دکترم دارو قوی نداد به خاطر بارداری الان موندم چیکا ...

تو نت سرچ کن معجزه شلغم برای سرماخوردگی

عسل یا شکر رو میریزی داخل شلغم قاچ خورده که زیرشو سوراخ کردی

میزاری تو یه ظرف کنار شوفاژ یا بخاری از عصارش هر چند ساعت یه بار استفاده کن

ارزان ترین و راحت ترین و بی ضررترین برای سرماخوردگی و عفونت گلو

شبا چند بار بخوری کلا ریشه کن میکنه