2777
2789
منم همینا رو گفتن ولی کریر خودم نمیخوام بخرم تختم موندم براش بخرم یا نه .اخه خاله ها عمه هاش خیلی بر ...

خوشبحالش

برا من که عمه هاش حتی ازم تا حالا نپرسیدن بچت دختره یا پسر نکردن برن تو اتاق کمد و وسایلاشو ببینن

گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست...؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دقیقا تو موقعیت شمام.از تجربه دارا پرسدم گفتن کریر ساک لباس لازمه و گفتن اصلا روروئک و کالاسکه ن ...

مگه میشه کالسکه نیاز نباشه؟!!!!

دیگه گذشت دوره ای که مادر بیچاره بچه رو بغل بگیره بره خیابون واقعا خیلی داغونه

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

تو خیابون کیف به دست بچه بغل راه بری کمرت داغون میشه

کریر لازمه. اونوقت کالسکه لازم نیست😂

مگه میشه کالسکه نیاز نباشه؟!!!!  دیگه گذشت دوره ای که مادر بیچاره بچه رو بغل بگیره بره خیاب ...

لازمه ولی ن درجا تا بیاد دنیا منظورم اینه میتونی با تاخیر بخریش.چون خودم نمیخوام همه چیو با هم بخرم

چون همین یه داداش دارن بچه هم پیششون عزیزه

آخه برا مام اولین نوه ی پسری هستش یعنی اولین باره که عمه میشن ولی خیلی سرد و یخ هستن واقعا دلم میشکنه یاد بی مهریشون میفتم ولی خب تو دلم میگم مهم نیس 

گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست...؟
آخه برا مام اولین نوه ی پسری هستش یعنی اولین باره که عمه میشن ولی خیلی سرد و یخ هستن واقعا دلم میشکن ...

اشکال نداره تن خودت بچت شوهرت سالم باشه من خودم دوس داشتم اسمشو یه چیز دیگه بزارم ولی وقتی خواهرشوهزم گفت بزار نیکان قشنگ تره حرفی نزدم

لازمه ولی ن درجا تا بیاد دنیا منظورم اینه میتونی با تاخیر بخریش.چون خودم نمیخوام همه چیو با هم بخرم

خب اونجوری فقط باید سه دست لباس بخری

که در جا لازم بشه

همه ی وسایل گرون تر میشن و ادم دیگه وقت نمیکنه بره خرید

چرا همون قبلش مرتب خرید نکنیم اخه?