2777
2789
عنوان

چرابیدارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 91 پست
بله البته خوردم

منظورم چرا صبح اخه؟

نوش 

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چه درسی؟

اصول خوندم جای شما خالی  

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
وای چقدر منتظر موندم موفق باشی

ببخشید،الان تموم شد اخه.نمیخواستم بیام سایت دیگه یه حسی کسوندم

ممنونم دوست من

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)

نی نیم چهار بیدارم کرد من عصبی بودم کتکش زدم الان از ناراحتی بی خواب شدم  اومدم تو گوشی

دلم براش میسوزه 

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
چند سالشه

۲۷ روزشع 😔

سرزنشم کن 

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
خدا بکشه منو حالتو درک میکنم اما طفلی کوچیکه  عزیزم خودتو کنترل کن  لطفاً قبل از عصبانی شد ...

خاک بر. سرم 😔

۲۷ روزشع 😔 سرزنشم کن 

نوزادو زدی؟؟؟؟😨

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
۲۷ روزشع 😔 سرزنشم کن 

سلام

سرزنشتون نمیکنم چون بجای شما نیستم

اما بهتون حق هم نمیدم

بی خوابی، ضعف ، افسردگی بعد زایمان و .... دلیل نمیشه بچه بی دفاع رو تنبیه کنین. خودتونو تقویت کنین. خرما حتما هرروز بخورین. اگر میتونین توی افتاب بیست دقیقه ای پیاده روی کنین. اگر فشارتون پایین نیست دمنوش های ارامبخش بخورین.

مامان خانم، مادری صبر ایوب میخواد، چه بسا بالاتر از ایوب علیه السلام

كجاي بچه ٢٧ روزه ميشه زد!!؟؟؟ دختر من يك سالشه از شب تا صبح در حال وول خوردن بود ساعت ٥ كلا بيدار شد ...

😓😓😓

تو بغلم بود انداختمش تو بغل مادرم 🤦🏻‍♀️