2777
2789
عنوان

کیا رفتن؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 43 پست
وای نه....جدی مییگی؟من فقط عکساشو دیدم عاشقش شدم😍با کی میری؟

با همسرم عزیزم من کلا ترکیه رو خیلی دوست دارم استانبولم رفتم عاشقش شدم آرامش خاصی داره

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۵ سال پیش رفتم بد نیست خوبه ولی الان فکر کنم سرده هااا خریدی زیاد نداره باید ازمیر خرید کنید ولی ...

پول زیاد نبرم ؟؟؟؟ میخواستم اگه خوبه پول ببرم خرید کنم زیاد 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
کجاهاش رفتین؟؟؟ دیدنی؟؟؟؟ خرید کجاهاش خوبه؟؟؟؟

خب اطرافش كه يه جاي تاريخي معروف داره به اسمِ اِفِسوس،  كه اگه جاهاي تاريخي براتون جالبه حتمابريد

يه مركز خريد بزرگي هم داشت ام اند ام  كه خيلي خوب بود

، يكي هم بود به اسم سوكه، برنداي ترك رو داشت

يه خيابون اصلي هم داره كه كنار درياست و كروز هاي بزرگ كنارش كناره گرفتن، كلي كافه داره و خيلي دوستداشتنيه

اسم هتلتون چيه؟

کوش اداسی یه خیابون داره پره مغازس و یک منطقه که سوکه هستش شاپینگ داره ولی برند نداره  ولی ازمی ...

جاهای دیدنی چی؟؟؟ کجاهاش خوبه ترکیه چون هتلاش ۵ستارس آدم زیاد بیرون نمیره اما دوس دارم ببینم

تابستون دو سال پيش رفتم

الان كه سرده هواش فك كنم

واسه خريد هم ما ميرفتيم داخل شهر،هتل مون نزديك بود،كلا شب هاشو من دوس داشتم،شهر زنده اي داشت

ز بودنم ه افزود ؟ نبودنم چه كاهد؟كه گويدم به پاسخ ،،،كه زنده ام چرا من؟؟؟؟ستاره ها نهفته در اسمان ابري ،،دلم گرفته اي دووست هواي گريه با من
اگر خرید هدفت بود باید استانبول میرفتی 

نه خیلی خرید نیست اما دوست دارم مرکز خریداشم برم یه سری خریدم کنم 

اگه با تور هستین حتما ازمیر میبرن خرید چندساعتی پول برداری بد نیست

میتونم برم برگشتنه چند ساعت زودتر برم ازمیر بگردم مرکز خریدهاشو