2777
2789
عنوان

شانس رسیدن به پسر همسایه چقدره😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2122 بازدید | 56 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا این کارو نکن سنگین و با وقار باش!!خوشش بیاد خودش میاد

نیومد چی خب؟؟

وقتی پسرا خوششون میاد از دختری با تمام اعتماد بنفس میرن جلو 

اونوقت دخترا برن عقب تا انتخاب بشن؟؟

بنظرم دخترا باید احساساتشونو بروز بدن والسلام

اگر مخالف نظرمی ریپلای بکن  وقتی تو قسمت تبادل نظر سایت عمومی هستم ظرفیت پذیرش نظرات مخالف رو هم دارم قطعا...منتهی با نهایت آرامش و رعایت ادب    
نیومد چی خب؟؟ وقتی پسرا خوششون میاد از دختری با تمام اعتماد بنفس میرن جلو  اونوقت دخترا برن ع ...

این الان میخواد اول پیش قدم بشه ک این اشتباهه واسه پسر جماعت مث یه معمای ساده نباش چون خیلی زود حل میشی میره سراغ بعدی

این الان میخواد اول پیش قدم بشه ک این اشتباهه واسه پسر جماعت مث یه معمای ساده نباش چون خیلی زود حل م ...

چقد نامردین ☺

اگر مخالف نظرمی ریپلای بکن  وقتی تو قسمت تبادل نظر سایت عمومی هستم ظرفیت پذیرش نظرات مخالف رو هم دارم قطعا...منتهی با نهایت آرامش و رعایت ادب    
چقد نامردین ☺

دوس داشتن و عشق یه چیز ساده مسخره نیس  حرمت داره! یه رابطع ای ک یه روزی شروع میشه به روزم تموم میشه فقط این وسط باید بدونی درس انتخاب کردی یا نه! یه پسر تا موقعی ک عاشق نباشه باهمه هس ولی وقتی عاشق شد جونشم میده واسه عشقش! تو ک‌میگی نامرد این قصیه واسه دوتا هس فرقی برا پسر و دختر نداره باید واسه طرفت معشوق یعنی عاشقت باشه وگرنه یه رابطه ساده یه روز تموم میشه نامردی پسرو دختر نداره!!!!

واسه خودم پیش امد

من عاشقش بودم‌ولی اون.......

دوس داشتن و عشق یه چیز ساده مسخره نیس  حرمت داره! یه رابطع ای ک یه روزی شروع میشه به روزم تموم ...

اوهوم میفهمم چی میگین

وای خدا مشهدی خدا دلم امام رضا میخواد   تو رو خدا یه سلامم جایه من بده و برای خوشبختی و ازدوا ...

پیش خواهرشم.چشم

❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!