2777
2789
عنوان

مرغ خوشمزه

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 19 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام میشه دقیق تر توضیح بدید دستور کاملشو ندارید

سلام عزیزم تکه های مرغ چه رون چه سینه رو داخل کره تفت بده تازمانی ک طلایی بشه هردوطرف وروش نمک بریز،بعدبهش دو،سه لیوان اب پرتقال تازه اضافه کن تایکساعت باحرارت ملایم بپزه وغلیظ شد دم کرده زعفرون بهش اضافه کن ویکم دیگه بپزه میتونی قبل اب پرتقال اب لیمو به تنهایی یاهمراه پوست لیموتازه رنده شده بهش اضافه کنی بعداب پرتقالوبریزی عطروطعم خوبی بهش میده،لیموباعث میشه یکم دیرترمرغ بپزه عوضش دیگ مرغ وانمیره ومجلسی تره😉

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
وای مرسی ممنون

خواهش میکنم عزیزدلم❤

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀