2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ضربان قلب ربطی به جتسیت داره دوستان؟

به سن بارداری، خواب بودن یا بیداری جنین بستگی داره، خوردن شیرینی و کافئین قبل سونو ضربان میبره بالا🙂

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
گفت دخمل، آخر ماه آنومالی دارم قطعی میشه 

به من اولش که پرسیدم گفتم پسره.؟ گفت اره احتمالا پسره. بعد اخرای سونو میاورد جلو چندبار تکرار کرد گفت احتمالا دختره حالا نمیدونم کدومشو باور کنم. چندم میری انومالی.؟ من اردیبهشت وقت دارم

❤تمام لحظه های زندگی من ..به زیبایی بودن توست....❤
به من اولش که پرسیدم گفتم پسره.؟ گفت اره احتمالا پسره. بعد اخرای سونو میاورد جلو چندبار تکرار کرد گف ...

منم 2 اردیبهشت، اول هفته 19 میشم

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
نه من ۷ اردیبهشت ۱۸هفته و ۲روزم میشه.زوده؟ دکترم نوشت برام

نه خوبه، از 17 هفته و 1 روز تا 20 هفته میشه رفت