2777
2789
عنوان

شوهرخوب

228 بازدید | 15 پست

بچه ها  من شوهرم خوبه همه چیزش و اینکه دیونمه از دوست داشتن

چندروز پیش خونشون بودیم (همیشه خونشون ک هستیم خیلی هوامو داره به همه بخاطر من چیز میگه اگر بگن وایسادی اینو بده شوهرم دادش میره هوا و خداییش خیلی حواسش بهم هست)اما اون روز یه دعوایی ک تاحالا نکرده بودیم اتفاق افتاد و باهم حرف نزدیم و نمیشد بحرفیم اصلا شوهرمم سکوت کرده بود و همه فهمیدن یه چیزی هست ومنم دیدم ضایع بازیه بخوام بهش هی حرف بزنم میگن منت کشه هیچی نمیگفتم دگ خیلی لو رفتیم🙄وقتی اومدیم خونه و صحبت کردن گفت من دست خودم نیست ناراحت بودم 

خیلیییی اعصابم خورده ک چرا جلوی همه ابروریزی کرد بنظرتون باید چیکارکنم؟اگر تکرار بشه همچین شرایطی؟

خب معلومه اخلاقش اینه وقتی دیدی با بقیه دعوا می‌کنه باید بدونی یه روزی هم با تو دعوا میکن

و تو تسلیم ایران را به خوابت هم نخواهی دید🇮🇷 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود 🌼 انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!) بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه بی ادبه شوهرت...کسی جرات نداره بهت بگه سر پایی یه لیوان اب بده😕😕

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

ما دعوامون میشه میریم خونه مادرشوهر باهم میگیم و میخندیم پامونو میذاریم بیرون دوباره باهم قهریم😁شمام سعی کنین اینطوری باشین

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
خب معلومه اخلاقش اینه وقتی دیدی با بقیه دعوا می‌کنه باید بدونی یه روزی هم با تو دعوا میکن

بابا با من دعوا نمیکنه ناااخت بودیم سکوت کرده بود اعصاب نداشت حرف نمیزد با هیچکس 

ما دعوامون میشه میریم خونه مادرشوهر باهم میگیم و میخندیم پامونو میذاریم بیرون دوباره باهم قهریم😁شما ...

ما قهر اصلا نکردیم تاحالا 

جروبحث میکنیم یوقتایی اون روز جلوی مامانش اینا نمیشد حرفید جفتمون مجبور به سکوت غم انگیز شدیم😂

ما قهر اصلا نکردیم تاحالا  جروبحث میکنیم یوقتایی اون روز جلوی مامانش اینا نمیشد حرفید جفتمون م ...

پس تحمل کن عوارض سکوت غم انگیزو

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
چه بی ادبه شوهرت...کسی جرات نداره بهت بگه سر پایی یه لیوان اب بده😕😕

نه 

برم ظرف بشورم میاد دستمو میگیره میگه برو بشین خودم میشورم 

یا موقع شام مادرشوهرم کفت اکر لیوان ابت تموم شده برو از یخچال بردار شوهرم کفت خودش باید بره بیاره!!!!!دعواشون شد😐بیچاره میخاد بکه هوامو داره 

منم حواسم هست مثلا سواستفاده نمیکنم اصلا مادرشوهرم دوسم داره چون خیلی خوبم باهاشون ولی خب مشکلم همونه ک فقط میگم اون روز اون طوری شد اگر بازم اتفاق بیوفته چیکارکنم!!!!!

پس تحمل کن عوارض سکوت غم انگیزو

اخه نمیشه من هی حرف بزنم شوهرم هیچی نگه میفهمن دعوامون شده 

نمیدونم چیکارکنم

بهش میگم چرا اینطوری کردی میکه چون اعصابم خورد بود حالم خوب نبود گفتم خب نباید اینطوری کنی کفت نمیتونم دست خودم نیست😒

اخه نمیشه من هی حرف بزنم شوهرم هیچی نگه میفهمن دعوامون شده  نمیدونم چیکارکنم بهش میگم چرا این ...

خب کاریه که شده بهش فکر نکن

میدونم عزیزم سوال تاپیکم این بود اکر دوباره تکرار سد بنظرت باید چیکارکتم؟

نه دیگه الان باهاش حرف بزن دیگه تکرار نشه