2777
2789
عنوان

کسی هست ک دوبار تو زندگیش طلاق گرفته باشه?

| مشاهده متن کامل بحث + 2632 بازدید | 76 پست
ااا واقعا؟يعني ٢سال اول اينجوربودي؟ مررسي عززيزم چقد احتياج داشتم ب حرف زدن باهات خيلي اروم شدم و ...

آره اولاش خیلی سخت بود. میگم اگر واقعا مشکلت اساسی نیست و قابل حله تحمل کن. سعی کن روی خودت کار کنی تا آرامشت رو بیشتر کنی. به هرحال زخم خورده ی یه مردی و ناخودآگاه یه گاردی نسبت به هم جنساش داری. زمان بگذره خیلی بهتر میشی. 

عزیزم برات دعا میکنم حال دلت همیشه خوب باشه و مشکلاتت هرچی که هست حل بشه

من خیلی عاشق همسر اولم بودم. میپرستیدمش. حتی موقع طلاق . و خیلی سخت تونستم فراموشش کنم ولی بعد از او ...

منم جدا شدم و شوهرم رو خیلی دوست داشتم. واقعا دوستش داشتم. با وجود همه ی بی مهری ها خیلی خیلی دوستش داشتم و یک حفره ای ت  قلبم خالیه.

والا برای من که موقعیتی برای ازدواج پیش نیومده ولی نمیدونم دیگه میتونم کسی رو دوست داشته باشم...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره اولاش خیلی سخت بود. میگم اگر واقعا مشکلت اساسی نیست و قابل حله تحمل کن. سعی کن روی خودت کار کنی ...

مرسي مهربونم

اره بحثامون فقط بخاطر اختلاف سليقه س و زودرنجي شوهرم

ببخشيد اينقد اذيتت كردم ففط ميشه بگي چندسال طول ميكشه كلاااا بيخيال گذشته بشم؟

چه کسی؟

مرکز مشاوره دانشگاه شهید بهشتی. خانم دکتر رضاخانی. 

خیلی خوبه . از استادان روانشناسیه. فقط اینکه ۲ /۳ جلسه اول رو بهت گوش میده و بعد شروع به دادن راهکار میکنه. نباید دلسرد بشی از رفتن پیشش. بعد چند جلسه که بری نتیجه اش رو میبینی. 

البته ایشون مشاور خانواده ست. اگر تو حوزه های دیگه میخوای بگو برات میمرسم کی خوبه

مرسي مهربونم اره بحثامون فقط بخاطر اختلاف سليقه س و زودرنجي شوهرم ببخشيد اينقد اذيتت كردم ففط ميشه ...

نه عزیم اذیت نشدم که. 

من الان ۵ سال و خورده ایه ازدواج کردم و کامل زندگی قبلم رو فراموش کردم فقط یه وقتایی یه چیزایی اونو یاد من میاره که دلیلشم اینه که با وجود عشق بینمون طلاق گرفتم. مسلما این مسئله در مورد تو پیش نمیاد چون دلیل داشتی برای طلاقت

مرکز مشاوره دانشگاه شهید بهشتی. خانم دکتر رضاخانی.  خیلی خوبه . از استادان روانشناسیه. فقط این ...

هزینه اش چقدره؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
مرکز مشاوره دانشگاه شهید بهشتی. خانم دکتر رضاخانی.  خیلی خوبه . از استادان روانشناسیه. فقط این ...

برای دلسردی بعد از طلاق و بی انگیزگی چه کسی رو پیشنهاد میکنی؟

ن۲۲سالمه عزیزم تو ازدواج دومم ۲سال نامزد بودم

نمیدونم چرا خانواده ها انتظار دارن ی دختر ۱۳ یا ۱۶ ساله از ازدواج و زندگی سر در بیاره؟؟؟؟؟؟؟؟ 

من خودم ۱۸ سالگی ازدواج کردم عاشق شوهرم بودم شوهرمم خیلی عاقل و بالغ ازم ۸ سال بزرگتر خیلی درکم میکنه خیلی راضیم ازش ولی دیگه ۱۳ سالگی جرم و قتل واقعا واسه خانوادت متاسفم کاش# -زنان سرزمینم حق زندگی داشتنت

نفسم =همسرم و پسرم
نمیدونم چرا خانواده ها انتظار دارن ی دختر ۱۳ یا ۱۶ ساله از ازدواج و زندگی سر در بیاره؟؟؟؟؟؟؟؟  ...

بعد جالب اینجاس شوهرم۱۲سال ازم بزرگتر بود در صورتی ک اگه پای خودخواهیی نزارید من بخاطر چهره ام خاستگارای زیادی داشتم تو همون سن ولی نفهمیدم دلیلشون چی بود از این کار

درون هر انسان ک میشناسی...انسانیست ک نمیشناسی
شوهرت الان از چ نظر باعث آزارت؟؟؟؟؟

بشدت هیز و اگه راه براش باز باشه و کسی بهش پا بده خیانتم میکنه دسته بزن داره و کتک زدنش مث وحشیاس

برا من خسیسه ولی برا بقیه ولخرج

بشددددددت بدبینه نمیزاره حتی تنها تا سرکوچه برم مدام چک میکنه گوشیمو و لباس و ارایشم ب انتخاب اونه

همیشه بهم شک داره ک میخوام ولش کنم و همین باعث دعوامونه بیشتره وقتا

بیکاره و فقط داره پس اندازشو خرج میکنه و هزاااارتا مشکله دیگه

درون هر انسان ک میشناسی...انسانیست ک نمیشناسی
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز