2777
2789
اینقدر از این روشن فکریا حرصم میگیره یعنی چی تازه جالبش اینجاش خانواده پدریه من خبلی از لحاظه مالی ا ...

عزیزم میفهمم چی میگه من نه مادرتو میتونم قضاوت کنم نه پدرتو فقط جلوی این افکارشوهرتو بگیر وگرنه فکرازدست دادن تو مثه خوره میفته به جونش بهش ثابت کن که تو مصه مادرت نیستی حالا هرجورکه خودت قلق شوهرتو بلدی ولی یه واقعیته که زندگی سختی درپیش داری برای هر حرفی خودتو اماده کن این بلاییه که مادرت با جهالتش سرزندگی شمااورده عزیزم فردا اگه خدایی نکرده تقی به توقی بخوره همه میگن دختره مثله مامانشه متاسفانه فرهنگ مردم ماروکه میدونی مادرت خیلی خودخواهه  وقتی پدرتو دوست نداشت نباید بچه می اورد .واقعا فرزندان هم دارای حقوقی هستند ولی کسی بهش توجه نمیکنه .عزیزم خیلی ناراحت شدم برات.ولی مشخصه شوهرت خیلی دوستت داره و ان شاالله که قصدبدی نداشته باشه ازاین حرفش .ولی سعی کن بامادرت رفت وامد زیادی نداشته باشی وخودت وشخصیتتو ازش جدابدونی .

تارسیدن به هدف دور زدن ممنوع🎯🎯🎯.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میفهمم چی میگه من نه مادرتو میتونم قضاوت کنم نه پدرتو فقط جلوی این افکارشوهرتو بگیر وگرنه فکرا ...

شوهره من زبونش تیزه کلا خوب حرف زدن بلد نیس از اولم اینطوره بچه های اینجام بیشترشون میدونن ولی تو دلش چیزی نیس

الان چون پیش باباش یکم حالش بد بوده سریع طلاق و بره یه زن پیرمرد پولدار شه متاسفم بعضیا فقط یه چیزی ...

عزیزم

پدر سمانه یه عمر خیانت کردو مادرش تحمل کرد 

مادرش تحمل کرد خیلی ببخشید سمانه دارم رک میگم 

ولی پدرش دنبال زن بازیو کیف و خال بود 

میدونی یکی از  دلایل خیانت رنا چیه ؟؟ 

((((برای اینکه شوهرشون بفهمه چه حسی بهشون دست میده موقعی که دارن خیانت میکنن به زنشون_برای انتقام_))))

مادر سمانه یه عمر تحمل کرد 

ولی پدرش دست بردار بود؟! نبود

عمرشو باید پای کب میریخت؟ 

تحمل کرد بخاطر دخترش چند سال؟؟؟ 

10 سال؟ 20 سال؟ 

اینهمه سال تحگل کردو الان دخترش میگه تو# زندگیمو خراب کردی 

اون باعث طلاق پدرم و مادرم بود 

این بود دست مزدش؟؟؟؟؟؟؟؟ 

سمانه

اشتباه نکن 

پدرت ادم زبون بازیه 

مثه من!

من میتونم تو هر شرتیطی جوری حرف بزنم که حقو بدن بهم 

پدرتو خوب شناختم چون از اخلاق خودم خوب خبر دارم

مادرت صبوری کردو وبزرگت کرد 

زمانی که پدرت هر بار در حال حال کردن با یه زن بود مادرت داشت بزرگت میکرد 

عاااامل خیانت خیالی یا واقعی مادرت پدرت بود 

متوجهی چی میگم؟؟؟؟؟ 

پدرت اگه مثه یه مرد می ایستاد پای زندگیش 

مادرت این کارو نمیکرد 

در ضمن حرف شوهرت درست بود 

کم کاری از پدزت بود که مادرت هوایی شد 

خیانت های یه مرد باید بخشیده شه؟ 

مادرت محکوم به تحمل بود؟؟

جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن   همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم  امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت   این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره  تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات
الان چون پیش باباش یکم حالش بد بوده سریع طلاق و بره یه زن پیرمرد پولدار شه متاسفم بعضیا فقط یه چیزی ...

عزیزم

پدر سمانه یه عمر خیانت کردو مادرش تحمل کرد 

مادرش تحمل کرد خیلی ببخشید سمانه دارم رک میگم 

ولی پدرش دنبال زن بازیو کیف و خال بود 

میدونی یکی از  دلایل خیانت رنا چیه ؟؟ 

((((برای اینکه شوهرشون بفهمه چه حسی بهشون دست میده موقعی که دارن خیانت میکنن به زنشون_برای انتقام_))))

مادر سمانه یه عمر تحمل کرد 

ولی پدرش دست بردار بود؟! نبود

عمرشو باید پای کب میریخت؟ 

تحمل کرد بخاطر دخترش چند سال؟؟؟ 

10 سال؟ 20 سال؟ 

اینهمه سال تحگل کردو الان دخترش میگه تو# زندگیمو خراب کردی 

اون باعث طلاق پدرم و مادرم بود 

این بود دست مزدش؟؟؟؟؟؟؟؟ 

سمانه

اشتباه نکن 

پدرت ادم زبون بازیه 

مثه من!

من میتونم تو هر شرتیطی جوری حرف بزنم که حقو بدن بهم 

پدرتو خوب شناختم چون از اخلاق خودم خوب خبر دارم

مادرت صبوری کردو وبزرگت کرد 

زمانی که پدرت هر بار در حال حال کردن با یه زن بود مادرت داشت بزرگت میکرد 

عاااامل خیانت خیالی یا واقعی مادرت پدرت بود 

متوجهی چی میگم؟؟؟؟؟ 

پدرت اگه مثه یه مرد می ایستاد پای زندگیش 

مادرت این کارو نمیکرد 

در ضمن حرف شوهرت درست بود 

کم کاری از پدزت بود که مادرت هوایی شد 

خیانت های یه مرد باید بخشیده شه؟ 

مادرت محکوم به تحمل بود؟؟

جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن   همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم  امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت   این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره  تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات

عزیزم خیلی شرایطتت سخته بعضیا به دنبال حال خوب بودن فقط دارن میگن مامانت حق زندکی داشته درسته حق زندگی داشته ولی واقعیت حامعه ما چیز دیگه ایه . والا ماها که پدر و مادرامون خطای احتماعی ندلشتن عر روز شوهرا میخوان یه بهونه ای سرمون بیارن . 

البته هستن مردایی مه شعور اجتماعیشون بالاست و به خاطر زندگیشون و همسرشون چیزی نمیگن ولی شوهرت از اون ادماییکه میخواد یه عمر از این خطا استفاده کنه . حالا اکه شما صد درصد مار مامانتو قبول داشتی جلوش وایمیسادی ولی اونم مطمئن شده که تو خطای مامانت را قبول داری برای همین سواستفاده میکنه واین نقطه ضعفت را گرفته . دیگه مامانت ازدواح کرده تو نباید میرفتی تو مراسمش و خیلی اما و اگرهای دیکه ولی اونا گذشته شما برای اینده خودت وهمسرت حتما مشاور برو اول تنهایی و بعد اگهاحتیاج شد با همسرت اگه میبینی همسرت واقعا درکت نمیکنه ازش جدا شو .

عزیزم شما خواهر و برادر نداری که کنارت باشن پدر و مادرتم تا الان همراه خوبی برات نبودن در انتخاب همسرت که به عهده خودت هست عجله نکن . 

شاید امروز نه اما حتما در آینده همه چیز بهتر میشود . توکلم به خداست
مرسی خوبی نیستی جانان

هستم ولی خستم  

تاپیکتو صبح خوندم

خیلی خسته و افسردم 

کلا کم میام سایت 

با میامو خاموش میخونم تاپیکارو و میرم 

عزیزم پدر سمانه یه عمر خیانت کردو مادرش تحمل کرد  مادرش تحمل کرد خیلی ببخشید سمانه دارم رک می ...

نه جانان جریان برعکسه گفته های تویه دقیقا بابام در قباله خیانته مامانم بیخیال زندگیش شده دختره اون اقام تایید کرد 

نه جانان جریان برعکسه گفته های تویه دقیقا بابام در قباله خیانته مامانم بیخیال زندگیش شده دختره اون ا ...

خودت قبلا گفته بودی که شاهد خیانت های پدرت بودی 

مادرت چند ساله داره به پدرت خیانت میکنه؟؟؟؟ 

اشتباه نکن سمانه!

نه بابا فکر کن همسره سابقشم ۶۰و خورده ای سالشه و خودشم متخصصه 

ببخشید که اینو میگم ولی واقعا خدا از مادرت نگذره که زندگی یه خانواده دیگه رو هم خراب کرد

اگه اون نمیچسبید به اون مردک بی وجود الان اونا هم از همدیگه جدا نشده بودن

ببین دوست عزیز این ماجرا با تموم تاثیر پررنگی که تو زندگی شما داره در واقع زندگی خصوصی پدر و مادرت بوده و شما اجازه نده نه به خودت نه به دیگران که راجع بهش حرفی زده بشه یا قضاوت بشه...هرچی که بوده مادر شما از زندگی با پدرتون خوشحال نبوده و این دلیل کافی برای پایان دادن به یک زندگیه... میدونم منطقی بودن سخته تو شرایط شما اما با خودت کنار بیا...الان داری فقط تو ذهنت پازل میچینی و مادرت رو مقصر میدونی اما هرچی که بوده زندگی خودشون بوده و تنها قاضی خداست... من وقتی 16 سالم بود متوجه شدم پدرم به مادرم مدام شبهه خیانت میکنه... تله پدرم رو یکبار ناخواسته چک کردم و بیش از دوازده تا چت دیدم که بین پدرم و خانوم های متفاوت بود و پدرم محبت آمیز باهاشون صحبت کرده بود... واکنش من اون موقع چی بود؟ هیچی به معنای واقعی کلمه از پدرم متنفر شدم و برای مادرم دل میسوزوندم... چند وقت بعدش واقعا فهمیدم اجازه ی دخالت و تجسس برای تشخیص مقصر رو ندارم و با خودم کنار اومدم... سخته اما عدمش نابودگره...شما الان از اون موقع های من خیلی بزرگتری و قطعا منطقی تر... میدونم توی زندگیت سختی کشیدی و اذیت شدی... اما همیشه بدون هیچ کس جز خدا قاضی نیست و هیچکس در زندگی زناشویی تنها مقصر نیست مگر اینکه روحش مریض باشه... پس نه به حرفای پدرت اعتنا کن نه به همسرت اجازه ی صحبت راجع بهش رو بده

اگه از خدا نی نی میخواین بخونین🌷🤲🌷 مادر یا پدر شدن سخت ترین مسئولیتیه که یه آدم میتونه قبول کنه. شما باید اونقدر رفتار و افکارتون بالغ باشه که بتونید یه"انسان" رو پرورش بدید. به خودتون یادآوری کنید همه ی آدم ها لازم نیست بچه داشته باشن. خواهش میکنم تا وقتی از آرامش و سلامت خودتون و  زندگی دو نفره تون مطمئن نشدین یه طفل معصوم به دنیا اضافه نکنید. من زوجی رو میشناسم که ده سال درمان و نذر و نیاز کردن تا خدا بهشون یه پسر داد و الان پسرشون افسرده ست... انشاالله اگه قراره فرزند سالم و شادی داشته باشین خیلی زود آرزوتون برآورده شه✨✨✨
خودت قبلا گفته بودی که شاهد خیانت های پدرت بودی  مادرت چند ساله داره به پدرت خیانت میکنه؟؟؟؟&n ...

خیلی خیلی ساله ببین مطمینم الان جالبه بابام برخلافه مامانم نهواسته مامانمو تو‌چشمه من خراب کنه هیچی نگفته 

قضیه مامانمو این اقا از سالیانه ساله هست 

پس تکلیف خیانت های پدرت چی میشع؟