elenaamir مدیر عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 661 عنوان کشمش پلو | مشاهده متن کامل بحث + 1419 بازدید | 26 پست شنیدم که میگن کشمش پلو رو اگه کشمشوبا برنج دم کنی نجس میشه باید کشمشو یکم توروغن تفت بدی و بریزی رو برنج ب نظرتون اینجوری دیگه نجس نیست؟؟ اول خدا بعد بچهام بعدبچهام بعدبچهام بعدمادرم 1398/01/14 | 16:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
like_miracle عضویت: 1398/01/13 تعداد پست: 95 ن واقعا راسته من از چند نفر شنیدم عزیزم اون شرایط که تو فکر میکنی نیستیه عالمه مرحله دارهراحت بشین درست کن بخور
elenaamir مدیر استارتر عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 661 عزیزم با پیازسرخش کن گوشتم خواستی سرخ کن. نمک و دارچین بریز داخلش . برجو ک خواستی دم بنداری اینارم ق ... منم میدونم اینطوری که میگی خوشمزه میشه ولی میگن کشمشو با برنج دم کنی پف ک بکنه نجس میشه اول خدا بعد بچهام بعدبچهام بعدبچهام بعدمادرم
رزنوش عضویت: 1397/05/09 تعداد پست: 1905 ممنون.پس نباید کشمشو با برنج دم کرد؟؟ کشمش رو که با برنج دم نمیدن. له میشه. میتونی سوالت رو از نت پیدا کنی گذشته نگذشته
elenaamir مدیر استارتر عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 661 عزیزم اون شرایط که تو فکر میکنی نیست یه عالمه مرحله داره راحت بشین درست کن بخور منکه خیلی دوست دارم ولی از وقتی شنیدم دیگه درست نکردم منم همینطوری درست میکردم اول خدا بعد بچهام بعدبچهام بعدبچهام بعدمادرم
elenaamir مدیر استارتر عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 661 بابا من برنج رو آبکش میکردم بعد کشمش و هرمخلفات دیگه ای ک دوس داشتم لای برنج میریختم میذاشتم بابرنج دم بکشه بعد بهم گفتن اینطوری نجس میشه باید وقتی برنج دم کشید کشمش رو تو روغن یخورده تفت بدی و بریزی رو برنج اول خدا بعد بچهام بعدبچهام بعدبچهام بعدمادرم
asipoolika عضویت: 1398/01/10 تعداد پست: 744 من کاری به نجس بودن ندارم ولی اگه کشمش با برنج دم بکشه اب میندازه یجوری میشه... بهتره کشمش یکم با روغن تفت بخوره و بعد بریزی رو برنج.
shabebarani عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 19602 کشمش که باد میکنه خیلی بدمزست که در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)
عاشقتنهایی عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 15839 ممنون.پس نباید کشمشو با برنج دم کرد؟؟ دم کردن اشکالی نداره نباید جوشونده بشه
elenaamir مدیر استارتر عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 661 من فقط این سوال ذهنمو مشغول کرد که اگه من درست کردمو نجس شد چرا حالم خودمو شوهرم دگرگون نشدوالا ما که تغییری تو رفتارمون ایجاد نشد سیمامون قاطی نکرد اول خدا بعد بچهام بعدبچهام بعدبچهام بعدمادرم
عاشقتنهایی عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 15839 بابا من برنج رو آبکش میکردم بعد کشمش و هرمخلفات دیگه ای ک دوس داشتم لای برنج میریختم میذاشتم بابرنج ... بله اینی که بهتون گفتن درسته خوشمزه تر هم میشه
elenaamir مدیر استارتر عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 661 بله اینی که بهتون گفتن درسته خوشمزه تر هم میشه منم دیگه محض احتیاط همینکارو میکنم دیگه بابرنج نمیذارم دم بکشه یکم تو روغن باهرچی دیگه که دوس دارم تفت میدم میریزم روبرنج اول خدا بعد بچهام بعدبچهام بعدبچهام بعدمادرم