2777
2789
عنوان

غلط کردم -_-

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 36 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه های اینا واسه حرف پدر مادرشون تره هم خورد نمی کنن

متاسفم واستون ک ندیده نشناخته قضاوت کردید نمیبخشمتون

برای اون دسته عزیزانی که کنجکاون.... بخداااا عکس پروفایلم خودم نیستم 
تازه دارم تاپیک قبلیشو میخونم  فک کردم متاهله مث خودمون

من پسرم و مجرد

ایشون حتی زود نامزدی کردن

اصلا هم دُرس نیس 

ک بیان بگن من تو این سن نامزدی کردم

چون میشن مشوق و الگویی واسه همسنو سالاشون

نامزدیشون تو این سن کار اشتباهیه 

حرف زدنشون در این باره ک دیگه اشتباه تر 

نمیخوام بگم این افراد باید از تحصیل محروم بشن 

یا برن مدرسه های آموزش از راه دور 

ولی باید با تعهد قبولشون کنن

ک در مورد نامزدی و ازدواجون تو مدرسه حرفی نزنن

ک بقیه هم یاد نگیرن 

و بگن چرا فلانی ازدواج کرده

مام میخوایم ازدواج کنیم

من پسرم و مجرد ایشون حتی زود نامزدی کردن اصلا هم دُرس نیس  ک بیان بگن من تو این سن نامزدی کر ...

کلن باورنکن منکه باورنکردم

بچست ازرویاهاش میگه

برای اون دسته عزیزانی که کنجکاون.... بخداااا عکس پروفایلم خودم نیستم 
من پسرم و مجرد ایشون حتی زود نامزدی کردن اصلا هم دُرس نیس  ک بیان بگن من تو این سن نامزدی کر ...

!

نامزدی چیه. تو تاپیکش میگه داره با اون زندگی میکنه!!!  این مدرسه میره, اون سر کار

من که فکر میکنم این مدل زندگی دیگه خیلی خیلی نایابه!! !!

تو ایران دختر دانش آموز بدون عقد فقط با نامزدی با پسره زیر یه سقف زندگی کنن. 

نمیدونم. تو خارجش هم زیر هجده قبول نمیکنن!

دختر گلم :

1- اینایی که میگم فقط و فقط به خاطر اینه که واقعا فکر کردم اگر دخترم بودی الان چی بهت میگفتم پس خواهش میکنم خوب گوش کن

2-شما هنوز نوجوونی و درک چندانی از مصائب یه زن تو این جامعه سنتی نداری 

3-هرچه سریعتر تکلیف ارتباطت با این آقا رو روشن کن . وقتی باهاش رابطه داری یعنی ممکنه واقعا  حامله هم بشی و اونوقت خانوادت که بنا بر گفته هات کوچکترین مسئولیتی در قبال شما احساس نمیکنن میشن شیر ومیخوان لکه ننگی رو که با حامله شدنت به مثلا شرافتشون افتاده رو پاک کنن. روزگارت رو سیاه میکنن

4- وقتی عقد کردین (اینو میگم دلم به درد میاد اما فعلا با توجه به شرایط خانوادت ،سنت ، عدم استقلال مالیت و...درست یا غلط بودن این ازدواج به مهمی بقیه مسائل نیست) قبل از 5 سال بچه نیاری .قسمت میدم پای یه طفل معصومو قبل از شناخت همسرت به این دنیا باز نکنی .همسرتو قبل از 5 سال زندگی زیر یه سقف ،  نمیتونی کامل بشناسی بهت قول میدم

5-به خودت قول بده درستو بخونی . برای یه زن هیچی به اندازه استقلال مالی و مهارت ادامه زندگی بدون پشتوانه مهم نیست

6- خواهش میکنم کتاب بخون فایلهای کتابهای خوب الان تو اینترنت هست.هیچی مثل کتاب نمیتونه رشدت بده (به خاطر بچه آیندت )

کتاب بخونیم لطفا .هرچی شد داستانی ،علمی ،فلسفی ، مذهبی،شعر ، تخصصی . مطالعه بیشتر ...جامعه ای توانمندتر
ن باو ۱۴ ساله ش دو تا بچه داره  کمی نیس ۱۵ تا ۱۸ تو همین سایت  ازدواج کردن

این آخه میگه ازدواج نکرده کلا, عقد هم نکرده!!!  اما داره زندگی میکنه با نامزدش, خانواده اش هم میدونن!!! 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز