2777
2789
خدا نکنه  مادر شوهرم گفت بیا قالیا رودجمع کنیم با هم گفتم بی خیال سیل کجا بود اگه سیل اومد من ...

خخخخ اخه چرا سرپیچی کردی از فرمان

کجایین اگه بالا باشین نگران نباش

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
خخخخ اخه چرا سرپیچی کردی از فرمان کجایین اگه بالا باشین نگران نباش

گلستانیم نزدیکیم ب ساحلی،با سیل مشکلی ندارم چون طبقه سومم از رانش زمین بیشتر میترسم

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد یه چیز جالب ک کارشناسا میگن اینه ک کارون از سطح بسیار آرومه ولی از زیر با شدت داره فشار میاره ب سطح زمین و جاده واسه همینه ک رانش اتفاق میفته

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
گلستانیم نزدیکیم ب ساحلی،با سیل مشکلی ندارم چون طبقه سومم از رانش زمین بیشتر میترسم

اهاااا نه نگران نباش ،فامیلای ما بیسیم میشینن اونم طبقاتی فکر نکنم اونها هم مشکلی پیش بیاد براشون

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»

متاسفانه وضع خوزستان خیلی بده😢😢من خودم ظهر شبکه خبر شنید رئیس ستاد بحران گفت ما اینقد برا خوزستان میترسیم و نگرانیم برا لرستان نیستیم😢😢😢

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      

دوستان من یه فیزیوتراپی میخوام که هم تمیز باشه هم اینکه قشنگ محیط و ضد عفونی کنه .. به نظرتون کجا خوبه ؟؟ جاهایی که تو اهواز میشناسین رو معرفی کنید . البته من خودم کیانپارس هستم نسبت به خونم هم معرفی کنید خوبه ممنون میشم . خودم یه فیزیوتراپی پیدا کردم تو اینترنت ولی شناختی ندارم http://www.arnikapt.com/ اسمش آرنیکا بود