sarahjoonz مدیر استارتر عضویت: 1397/01/26 تعداد پست: 798 عنوان خشکی چشممم 213 بازدید | 24 پست بچه ها سر درد و چشم درد شدید دارم،اصلا نمیتونم به تلویزیون نگاه کنم تا نگاه میکنم درد میگیره چشم و سرم،میتونه از خشکی باشه؟علایم خشکی چیه؟یا ممکنه از ضعیفیه چشمم باشه؟ 1398/01/13 | 23:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bahar1530 عضویت: 1395/10/21 تعداد پست: 15446 الرژی دارید به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
رویاپوشالی عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 21410 خشکی بعد عمل که من دارم اینجوریه که شبا انگار پلکم چسبیده به قرنیه واقعا وحشتناک و دردناکپلک زدن هم از علائم خشکیقطره اشک مصنوعی بخر روزی ۳ بار بریز...ویتامین آ چشمی شبی ی بار
sarahjoonz مدیر استارتر عضویت: 1397/01/26 تعداد پست: 798 خشکی بعد عمل که من دارم اینجوریه که شبا انگار پلکم چسبیده به قرنیه واقعا وحشتناک و دردناک پلک زدن ه ... عزیزم شما چشم درد و سر درد داری؟میتونی تی وی ببینی؟ علایمش چیا هست
golabetoon994 عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 4759 ببین عشقم خشکی چشم یکسال دهن منو سرویس کرده یعنی بهت بگم میشینم گاهی گریه میکنم به حال خودم خشکی چشم شدید موقع پلک زدن پلکت صدا میده انگار وزنه پشت چشمات گذاشتنصبحا چشمات وا نمیشه انگار یه آشغال تو چشمت رفته همش یامژه افتاده یا چشمت ضربان داره از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...
sarahjoonz مدیر استارتر عضویت: 1397/01/26 تعداد پست: 798 ببین عشقم خشکی چشم یکسال دهن منو سرویس کرده یعنی بهت بگم میشینم گاهی گریه میکنم به حال ... وای عزیرم،شما سر درد وچشم درد داری؟میتونی تی وی ببینی؟
رویاپوشالی عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 21410 عزیزم شما چشم درد و سر درد داری؟میتونی تی وی ببینی؟ علایمش چیا هست شما ضعیفی داری عزیزم اینا مال خشکی نیست
golabetoon994 عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 4759 وای عزیرم،شما سر درد وچشم درد داری؟میتونی تی وی ببینی؟ من.لیزیک کردم که به این روز افتادم😢😢😢😢😢سردرد اگه پشت سرت یا به زبون عامیانه پس سرت بالای گردنت درد میگیره مربوط به چشماته چشم دردم که بله طبیعیه من با گوشی و لپ تاپ و تلویزیون خیلی اذیت میشم ولی چاره چیه نمیتونم که از هیچکدوم استفاده نکنم😖 از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...
sarahjoonz مدیر استارتر عضویت: 1397/01/26 تعداد پست: 798 من.لیزیک کردم که به این روز افتادم😢😢😢😢😢 سردرد اگه پشت سرت یا به زبون عامیانه پس سرت بالای گردن ... منم لیزیک کردم چشمام یکیش برگشته نمیدونم از ضعیفیه که سر درد و چشم درد دارم یا از خشکیه؟
golabetoon994 عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 4759 منم لیزیک کردم چشمام یکیش برگشته نمیدونم از ضعیفیه که سر درد و چشم درد دارم یا از خشکیه؟ خب برو دکتر تا تشخیص بده عزیزم من.10تا دکتر عوض کردم تا حالا برا چشمم از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...
sarahjoonz مدیر استارتر عضویت: 1397/01/26 تعداد پست: 798 من.لیزیک کردم که به این روز افتادم😢😢😢😢😢 سردرد اگه پشت سرت یا به زبون عامیانه پس سرت بالای گردن ... سر درد وچشم درد خیلی شدید دارما که اصلا نمیونم تی ویببینمیه لحظه هم
sarahjoonz مدیر استارتر عضویت: 1397/01/26 تعداد پست: 798 خب برو دکتر تا تشخیص بده عزیزم من.10تا دکتر عوض کردم تا حالا برا چشمم ۳۰ًبار بیشتر رفتم،حالا باز بعد تعطیلی میرم اما خوب نشد
golabetoon994 عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 4759 سر درد وچشم درد خیلی شدید دارما که اصلا نمیونم تی ویببینمیه لحظه هم درجه چشمت چند بود؟من خشکی که گرفتم هیچ تازه دیدمم کامل برنگشت هنوز بعد یکسال تار میبینم از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...