2777
2789
عنوان

13بدر رفتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 48 پست

نه مثل همیشه تنهای تنها😔

رفتم تو بالکن نشستم ناهارمو اونجا  خوردم ناهارم ساندویچ بود

سبزه رو هم گره زدم همونجا...

نیکان جونم تو به زندگیم معنای جدیدی بخشیدی یک ساله شدنت مبارک عزیز دلم  ،،،...مادر بودن با همه سختیاش یعنی بهترین حس دنیا  کاش هممون مثل خورشت کرفس بودیم دیگه یا طرف دوستمون داشت یا ازمون متنفر بود نه مثل چای که همش میگن یکی بریز ببینیم چی میشه  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توروخدا نظرتونو می خوام https://www.ninisite.com/discussion/topic/2626990/خانوما-چی-کار-کنم-مامانم-نمی-ذاره-برم-کار?page=1

توروخدا دعام کن وسواس فکریم تموم بشه خواهش میکنم صلواتم برام بفرست دیگه طاقت ندارم. هرکی منو دعام کرد و صلواتم فرستاد ایشالله حاجت روا شه.
نه نرفتیم هموطنامون گرفتارن من برم سیزده ک چی,خودمم غرب کشورم دلم نیومد برم 

سلام  خب  الان  ما  13بدر نریم مشکلات انها حل میشه  ما امروز مثل تفریحات   دیگه   رفتیم  ی غذا خوردیم برگشتیم    خب  اگه   برای حال وهوای   خودمون 13 بدر رفتیم از بس خونه هستیم چون  در استانی گرفتار هستند ما  دیگه  نرررریم چون با غم گینی و 13 بدر ما  چیزی درست نمییییشه  اما خب  اره ناراحت هستیم  خیلی ام ناراحتیم و لی ناراحتی وگریه ما دوایی را درمان نمی کنه فقط باید کمک کنیم که نمیشه ولی خب دلیلی نمیشه 13 نریم همدرد هم هستیم وحالشون درک می کنیم ولی خب  هوا خوب بود  همدرد هستیم ولی با 13 بدر نرفتن من یا بقیه سیل واینمیسته که

M❤️متاهل و متعهدم

تو این گرونی (اینهمه غذا)؟؟؟؟؟🧐🧐🧐🧐🧐🤭

اخه تعدادمون زیاد بود. البته یه خانواده کاری براشون پیش اومده بود و نیومدن

از هر کدومم یه دیس درست کرده بود

باقیشم ظرف کرد داد اوردیم

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   
نه خونه موندیم،اخه شهرمون سیل زده است😔

یعنی الان کجایین پس 

حواسمان هست به این رک بودن هااا.....                    حواسمان نیست که چه راحت با حرفی که در هوا رها میکنیم......چگونه یک نفررابه هم میریزیم ..چندنفررابه جان هم میریزیم ..چه سر خوردگی ها یا دلخوریها به جای میگذاریم..چقدرزخم میزنیم ..حواسمان نیست که مامیگوییم ورد میشویم ومیگذاریم به پای رک بودنمان اما کسی ممکن است گیر کند... بین کلمه های ما ...وبین قضاوت های ما بین... برداشت های ما ...دلی که میشکنیم ارزان نیست....🧡💚🖤                               

هیچ جا نرفتیم.. پسرم یه سالشه از دیروز سرخک گرفته قرار بود بریم  با خانواده شوهرم بریم خارج شهر گفتم به خاطر بچه نمیشه که شوهرم هرچی از دهنش در اومد گفت بهمو حسابی از خجالتم در اومد کلا حرصشو تو این یه سالی که بچه دار شدیم یه روزه بهم خالی کرد که از وقتی بچه اومده همه چیت شده اون😢

اره خدایش بعضی از هموطنان درگیر مشکل بودن و سیل و سرما خدا بهشون روزگار خوش بده

سلام درک میکنم حالشونو وناراحتم والی ما 13بدر رفتیم چون دلیلی نمیشد ک نریم با ناراحتی من یا بقیه با 13بدر نرفتن من چیزی درست نمیشه مثل تفریحات ساده رفتیم اومدیم  **** غذا خوردیمو برگشتتتتتتتتیم  همدرددیم  اما   خب با 13 نرفتن من هم چیزی درست نمییشه

M❤️متاهل و متعهدم