من حال کسی رو که ناخواسته باردار شده و کلی غصه میخوره نمیفهمم همونطور که اون حال من برای به آغوش کشیدن بچه ای که نمیخوادش دارم رو نمیفهمه....اون غصه میخوره چون برای لحظه های نبود بچه دنیایی ساخته همونطور که من برای بودن بچه دنیاهامو می سازم...یه روز دیر شدن موعد پریودی برای اونا معنی گرفتاری و اضطرابه اما برای من پر از تخیل و رویاست...اون با دیدن اولین قطره خون خوشحال میشه و من کاخ آرزوهام نابود میشه...دلم میخواست برای بچه ام یه مادر جوون باشم اما دست تقدیر قوی تر از آرزوهای منه...قدرت جنگیدن با تقدیر رو ندارم...تسلیمم...مجبورم که تسلیم باشم...😢برای آروم کردنم نگو خوشحال باش که بچه نداری و راحتی...آروم نمیشم عذاب میکشم، اگه نبود این نعمت راحتی داشت پس چرا دل من آشوبه؟؟؟ دلم میخاد بوی تن بچه امو استشمام کنم،دلم میخاد بغلش کنم و لبهامو ساعتها روی گونه ی نرمش بذارم، دلم میخاد لحظه هام پر بشه از دغدغه ی شستن شلوار کوچولوی نی نیم😍، دلم پر میکشه واسه بازی نی نیم با بابای مهربونش، واسه اولین روز مدرسه اش، واسه قد کشیدنش، واسه کت و شلوار دامادیش و لباس سفید عروسیش، من هر روز با دنیایی که تو در واقعیت داری در رویاهام زندگی میکنم، ...لحظه هایی که برای تو گذراست برای من آرزوست...پس برام دعا کن💔بستن
رفتم تو بالکن نشستم ناهارمو اونجا خوردم ناهارم ساندویچ بود
سبزه رو هم گره زدم همونجا...
نیکان جونم تو به زندگیم معنای جدیدی بخشیدی یک ساله شدنت مبارک عزیز دلم ،،،...مادر بودن با همه سختیاش یعنی بهترین حس دنیا کاش هممون مثل خورشت کرفس بودیم دیگه یا طرف دوستمون داشت یا ازمون متنفر بود نه مثل چای که همش میگن یکی بریز ببینیم چی میشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه نرفتیم هموطنامون گرفتارن من برم سیزده ک چی,خودمم غرب کشورم دلم نیومد برم
سلام خب الان ما 13بدر نریم مشکلات انها حل میشه ما امروز مثل تفریحات دیگه رفتیم ی غذا خوردیم برگشتیم خب اگه برای حال وهوای خودمون 13 بدر رفتیم از بس خونه هستیم چون در استانی گرفتار هستند ما دیگه نرررریم چون با غم گینی و 13 بدر ما چیزی درست نمییییشه اما خب اره ناراحت هستیم خیلی ام ناراحتیم و لی ناراحتی وگریه ما دوایی را درمان نمی کنه فقط باید کمک کنیم که نمیشه ولی خب دلیلی نمیشه 13 نریم همدرد هم هستیم وحالشون درک می کنیم ولی خب هوا خوب بود همدرد هستیم ولی با 13 بدر نرفتن من یا بقیه سیل واینمیسته که
اخه تعدادمون زیاد بود. البته یه خانواده کاری براشون پیش اومده بود و نیومدن
از هر کدومم یه دیس درست کرده بود
باقیشم ظرف کرد داد اوردیم
تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!
حواسمان هست به این رک بودن هااا..... حواسمان نیست که چه راحت با حرفی که در هوا رها میکنیم......چگونه یک نفررابه هم میریزیم ..چندنفررابه جان هم میریزیم ..چه سر خوردگی ها یا دلخوریها به جای میگذاریم..چقدرزخم میزنیم ..حواسمان نیست که مامیگوییم ورد میشویم ومیگذاریم به پای رک بودنمان اما کسی ممکن است گیر کند... بین کلمه های ما ...وبین قضاوت های ما بین... برداشت های ما ...دلی که میشکنیم ارزان نیست....🧡💚🖤
هیچ جا نرفتیم.. پسرم یه سالشه از دیروز سرخک گرفته قرار بود بریم با خانواده شوهرم بریم خارج شهر گفتم به خاطر بچه نمیشه که شوهرم هرچی از دهنش در اومد گفت بهمو حسابی از خجالتم در اومد کلا حرصشو تو این یه سالی که بچه دار شدیم یه روزه بهم خالی کرد که از وقتی بچه اومده همه چیت شده اون😢
اره خدایش بعضی از هموطنان درگیر مشکل بودن و سیل و سرما خدا بهشون روزگار خوش بده
سلام درک میکنم حالشونو وناراحتم والی ما 13بدر رفتیم چون دلیلی نمیشد ک نریم با ناراحتی من یا بقیه با 13بدر نرفتن من چیزی درست نمیشه مثل تفریحات ساده رفتیم اومدیم **** غذا خوردیمو برگشتتتتتتتتیم همدرددیم اما خب با 13 نرفتن من هم چیزی درست نمییشه