2777
2789
عنوان

حقیقت منفور

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 21 پست

قبول ندارم

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدون شوخی من تو رو دربایسی دنیا گیر کردم فقط دوست دارم بچه‌هام زودتر بزرگ شن واقعا افسرده ام

منم همینطور افسرده ام

دوست ندارم ازدواج کنم و بچه دار شم

تا وقتی تکلیفم با خودم و دنیایی که توش هستم معلوم نشه

قبول ندارم

خب تو از اون یه درصد از خوشبخترین ادمای دنیایی وگرنه نودو نه درصد از ماها تو بی کسی و تنهایی موندیم ❤

هیچ رابطه ای قادر نخواهد بود تنهایی ما را از بین ببرد؛ هریک از ما در هستی عمیقا تنهاییم!
خب تو از اون یه درصد از خوشبخترین ادمای دنیایی وگرنه نودو نه درصد از ماها تو بی کسی و تنهایی موندیم ...

عزیز دلم نگو اینجوری 💔😔

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻

موافقم

ي جورايي فقط دارم زندگي ميكنم ك تموم شه عمرم 

گاهي اوقات با خودم ميگم تا كي بايد تحمل كنم تا تموم بشه از درون داغونم اما ظاهر قضيه رو حفظ ميكنم 

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792