2777
2789
عنوان

خشکی چشم کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 11927 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزمن زودتر بگو لیزیک کردی سردرد رو نمی‌دونمولی من تا یکسال و خورده ای بعد از عمل خشکی چشم رو د ...

عزیزم چیکار کردی که برطرف شد من 1سال و 2ماهه لیزیک کردم ولی خشکی چشم امونمو بریده هرچی میرم دکتر فقط قطره میده فایده هم نداره

از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...

سلام دوستان من بعد سه بار رفتن به پیش متخصص چشم بالاخره تونستم حل کنم مشکل خشکی چشمم رو ، خیلی اذیتم میکرد خارش چشم داشتم از چشام اب میومد فقط ، نمیتونستم چشامو کامل باز کنم چشامو جمع میکردم ، خداروشکر الان یه هفته ای میشه خیلی بهتر شدم ، حدود سه سال میشد با خشکی چشم خیلی عذاب میکشیدم ولی بهتر شدم تا حدود خیلی زیادی ، البته یه هفتس هنوز و انتظار نداشتم به این زودیا اینقدر بهتر شم ، هر کسی راهنمایی نیاز داشت خبر بده بگم چیکار کنین ، خداروشکر دکتر های با انصاف هنوز هستن و با هزینه خیلی خیلی کم و بدون عمل خیلی بهتر شدم

سلام دوستان من بعد سه بار رفتن به پیش متخصص چشم بالاخره تونستم حل کنم مشکل خشکی چشمم رو ، خیلی اذیتم ...

سلام وقتتون بخیر بنده هم سه سال هست با خشکی چشم چالش دارم پلاگ کار گذاشتم اما کاری نکرده پیش خیلی متخصص رفتم بعضی گفتند هیچی نیست وسواس داری این در حالیه که اصلا نمیتونم کار کنم. میخواستم ببینم که شما چکار کردید که الحمدلله خوب شدید؟ 

سلام وقتتون بخیر بنده هم سه سال هست با خشکی چشم چالش دارم پلاگ کار گذاشتم اما کاری نکرده پیش خیلی مت ...

سلام ممنون ، بله انصافا خیلی سخته ،درمانش خیلی راحته من یه پست گذاشتم و دربارش توضیح دادم به پست هام نگاه کنین لطفا