2789
عنوان

دلم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 24 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الهی بمیرم مامان من هر وقت زنگ بزنم خواب هم باشه هر طور شده با روی باز با من حرف میزنه ولی بابام خواب باشه دیگه محلم نمیده 😂 

خدایا به عزت و آبروی بنده های خوبت به من و همسرم کمک کن 🌷 دوستت دارم 😘
احساس میکنم الکی زنگ زدم بیشتر وقتا روزی ۲ بار تماس میگیرم حتی اگه کاری نداشته باشم ،ولی مثلا خواهرم ...

زیاد زنگ نزن. اونا رو بیشتر ناراحت میکنی چون هر روز زنگ بزنی حرفی نمیمونه بین شما و خانواده محترم. بعد به مشکلات ریز خونه شما پی میبرن و ناراحت میشن. چون هیچ پدر و مادری دوس نداره بچش تو ناراحتی باشه. پس کم گویی بهتر هس

خدا هست همه جا
زیاد زنگ نزن. اونا رو بیشتر ناراحت میکنی چون هر روز زنگ بزنی حرفی نمیمونه بین شما و خانواده محترم. ب ...

تصمیم گرفتم هر روز زنگ نزنم ولی نمدونم چرا نمیتونم دلم میخواد صداشونو بشنوم ولی امروز دلم گرفت البته بیشتر از خودم ناراحت شدم که زنگ زدم 

دختربه این فکرکن پدرمادرت برنامه ای داشتن والان خوابشون برده اومدی زنگ زدی خوب بابات خسته وکوفته بوده😂😂این خوبش بودحالابدش فکرکن بامامانت بحثش شده وبه خواسته اش نرسیده اومده خوابیده  زنگ زدی حوصله نداشته خوب😂😂حالابخند

تصمیم گرفتم هر روز زنگ نزنم ولی نمدونم چرا نمیتونم دلم میخواد صداشونو بشنوم ولی امروز دلم گرفت البته ...

خدا کریمه. خودتون رو با یه چیزی سرگرم کن.

تا این عادت کم کم رفع بشه

خدا هست همه جا

دلت نگیره عزیزم از تو بدترم هست من که اصلا خونوادم براشون مهم نیس چه حسی دارم و چطوریم قشنگ بی اهمیتم

اغثنی یا غیاث المستغیثین                       اغثنی یا رفیق من لا رفیق له                      اغثنی یا غیاث من لا غیاث له                   به داد دلم برس خدای من .                      تنها رفیق بی کسی هام