2777
2789
عنوان

مامانا كممممممك

67 بازدید | 5 پست

شوهرم گفته بود من فقط دختر ميخوام، خوده منم دختر دوست دارم، رفتم بيمارستان صارم بهم گفت ميتوني از روش pgt يا همون لقاح مصنوعي ، اسپرم دختر رو از شوهرت بگيرم و توي رحم تو بكاريم كه هزينه اين كار 10 ميليون ميشه شوهرمم قبول كرد ولي من كه حوصله برو و بيا و اقداماتش رو نداشتم قبول نكردم به حرف خواهر شوهرم گوش دادم كه گفت ي سونوگرافي جديد اومده همون ماه اول جنسيت رو ميگه، تو هم با استفاده تز رژيم تغذيه و مدت زماني مقاربت ميتوني ي كاري كني بچت دختر شه بعد كه باردار شدي برو  1تومن بده اون سونو جديد رو انجام بده اگه دختر بود كه هيچ اگه پسر سقط كن زير يك ماه موردي نداره، الان من علائم بارداري دارم شوهرمم حرف اولش اينه كه اگه پسر سقط كن منم اينقد استرس گرفتم كه نميتونم بخوابم، كسي از سونو جديده چيزي ميدونه؟؟؟؟

من و همسرمم خیلی دختر دوست داشتیم ولی پسردار شدیم و الان جونمونو براش میدیم، ان‌شالله هر جی هست قدمش خیر باشه براتون و اون چیزی که تو دلتونه براتون پیش بیاد🌹

گرمسلمان!گرمسیحی!گریهود!آدمی باشید،مذهب هرچه بود!♌️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان