2777
2789
عنوان

چیکار کنیم که؟

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 23 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

انقدر تحمل کرده بودم که نگو دیگ داشتم روانی میشدم بهش پیام دادم گفتم چرا بخاطر من بعضی کاراتو درست نمیکنی اولش یکم غیر مستقیم اشتباهاتشو بهش گوش زد کردم شبش زنگ زد گفت چته فکر میکنی فقط تو داری تحمل میکنی تو اگ تحمل میکردی این همه گله و شکایت نمیکردی مگه تو فقط ناراحت میشی منم ناراحت میشم خستم کردی از بس اخلاقای بدمو کوبوندی تو سرم

اگه دستت به دهنت میرسه ببندش☺💛
یجورایی اره

اگه مجردی که حستو بهش بگو اگه متاهلی و پایبندی فکر نمیکنم راهی باشه جز اینکه کارتو عوض کنی مگر اینکه اینقدر خودتو قوی کنی و واقع بین باشی که بتونی فکرشو از سرت بیرون کنی . 

Think Better & Live Better                                                       تدریس خصوصی زبان
اگه مجردی که حستو بهش بگو اگه متاهلی و پایبندی فکر نمیکنم راهی باشه جز اینکه کارتو عوض کنی مگر اینکه ...

مجردم و حسمو میدونه و حس میکنم از این دونستن داره سو استفاده میکنه

کلی حرف بهم زد منم فقط دستمو گذاشته بودم جلو دهنمو گریه میکردم چون واقعا این حق من نبود بعد دوسال تحمل کردن حقم نبود بهم بگه فک میکنی خودت خیلی خوبی مگ من واسه هرکی بد بودم سعی کردم واسه اون خوب باشم نصف ادمارو بخاطرش گذاشتم کنار سعی کردم هر موقع ناراحته ارومش کنم و این کارم کردم 

همینقدر که وابستشی.. وابسته ت هست؟؟

بهش گفتم تو برات راحته ادمارو از زندگیت بیرون کنی چون وابستشون نیستی گفت اره من برام راحته اونایی که دوسم ندارنو از زندگیم بیرون کنم 

مجردم و حسمو میدونه و حس میکنم از این دونستن داره سو استفاده میکنه

خب پس موضوع پیچیده تر شد و چون ما کل ماجرا رو نمیدونیم خیلی سخته بخایم راهنماییت کنیم. ولی چیزی بد تر از این نیس که از ادم سو استفاده بشه چون کم کم داغون میشی و نابود میشیو له میشی و در اخر چیزی ازت نمینونه و بهترین روزهای زندگیتم از دست دادی مگر اینکه ایتقدر عاشق طرف باشی که راضی باشی بخاطرش به این روز بیفتی

Think Better & Live Better                                                       تدریس خصوصی زبان
بهش گفتم تو برات راحته ادمارو از زندگیت بیرون کنی چون وابستشون نیستی گفت اره من برام راحته اونایی که ...

در مورد قانون رهایی توی نت سرچ کن... توی تاپیک ویس های قانون جذبم چند تا ویس در این باره هست

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟