2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خبرهای سیل و مردم بی سرپناه تو سیلو میخونمو غصه میخورم

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

انقد که من هر شب به نی نی سایتیا واسه بیدار موندم توضیح میدم تا حالا به شوهرم جواب پس ندادم که چرا بیدارم😁😁

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

من درشرف طلاقم پسرم پیش شوهرم هست وشبا تاصبح بیدارم ازهشتم عید تاحالا روزا هم گریه میکنم شبها هم گریه میکنم وپریشونم همسرم میخواد دادخواست طلاق بده بعدتعطیلات خیلی التماس دعا من گیر پسرمم وگرنه طلاق برام مهم نیست ازدست کتک ها وفحشهاش وبدی هاش راحت میشم

من درشرف طلاقم پسرم پیش شوهرم هست وشبا تاصبح بیدارم ازهشتم عید تاحالا روزا هم گریه میکنم شبها هم گری ...

ان شالله مشکلت بزودی زود حل بشه

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
مال تو اروم نیس؟

چراولی تامیادخوب شه اوضاع یه چی پیش میاد...یه بارورشکست کردیم بازدوباره خونه ساختیم ...بازپارسال خودم عمل کردم الان مشکل گوارشی دارم شوهرم تصادف کرد که به لطف خدابه خیرگذشت وخداروشکرمیکنم.....الان نگرانم چن ماهه پشت گوش شوهرم یه غده کوچیکه امروزیکی دیگم دراومده میترسم