2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خداروشگر یکی با من هم فکر بود  بنظرم خیلیییی غیرمنطقی و بد ساخت بود اولا ک اصن اینا ک خیل ...

دقیقا. اگه دختره عاشقش بود ولش نمیکرد بی خبر بره

چراکشتیش؟؟؟خیلی حرف میزد،یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟.                                        خیییلی حرف میزنی...
بله منم س بار دیدم اون فیلم خیلی خوبیه از نظر من  من فیلمهای سوپر من بازی دوستانه ندارم بابک ح ...

فقط نفهمیدم این بابت حمیدیان یا همون علی چرا یه چتر برنداشت بپره و به محض پریدن کنترل بمبو فشار بده حتما باید خودشم اونجا میبود؟؟

فقط نفهمیدم این بابت حمیدیان یا همون علی چرا یه چتر برنداشت بپره و به محض پریدن کنترل بمبو فشار بده ...

چرا تموم شدن اگ دقت کرده باشی فقط سه تا بود من فکر میکردم لحظه اخر دست باباشو بگیره با اونا بپره ک اونم نکرد😭

وای خداروشگر یکی با من هم فکر بود  بنظرم خیلیییی غیرمنطقی و بد ساخت بود اولا ک اصن اینا ک خیل ...

بنظرمنم مزخرف بود،اونجاانقد بی دروپیکر بکشی آب از آبم تکون نخور،اونوقت ی شیخ گردن کلفت،یا بابادختر انگارخنگ بود

پس کی هواپیمارومنفجرمیکرد؟؟

خودش دیگه کنترل بمبه که دستش بود یا هم میداد به یکی خودش قفسو میچسبید به محض پریدن بمبو فشار میدادن 

ولی انصافا فیلم نامه و فیلم برداریش عالی بود 

راستی چرا داعشی ها میخواستن سرشونو ببرن بعدش نبریدن؟نظرت؟

فیلم the notebook مال سال ۲۰۰۴ هم عاشقونه خوبیه فیلم رخ دیوانه هم تقریبا مال دو سه سال پیشه ولی نوی ...

منم رخ دیوانه رو دیدم فیلم خوبی بود 

بارکد هم خوب بود 

من از این جور فیلما که آدمو غفالگیر میکنن خوشم میاد