2821
2789
عنوان

جشن عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 34 پست
سبک ،جمع جور بگير ،من بصرف ميوه شيريني، و وفقط فاميل درجه يک گرفتم ،حتما بگير پول مياد جا پول

فامیل درجه یک دخترعمه هم میشه؟

خدایاازتوممنونم بخاطرمهربونیات ومعجزه های زندگیم تواوج ناامیدی.....خدایاهمیشه هواموداشته باش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

صميمي نيستي با فاميل ،يه دليلي داره ،من عاشق عروسيم اما خواهرام اونجا باشن

چرا اتفاقا ولی کلا از عروسی بدم میاد نمیرم

تنها دلیل ادامه دادنم شمایی، مامان🫂

حتی شده بعداز شام یا به صرف شیرینی بگیر بعدها میشه حسرت بزرگ،یکی از فامیلهای ما بجای عروسی با شوهرش رفتن مکه اما از سال دوم به بعد مدام غصه میخورد چرا عروسی نگرفتیم چرا لباس عروس نپوشیدم میگه حتی تو فیلم یا خیابون صدای ماشین عروس میشنوم دلم میگیره 

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

معلومه که گرفتنش بهتره.من که اصلا نمیتونستم ازش بگذرم عروسیمم خیلی خوب برگذار شد طبق میل خودم.خیلییییییی خوبا

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
ینی حسودیت شد با دختر خالت ؟آخه مگه میشه؟

نه اتفاقا خیلی دوسش دارم کلا میگم از عروسی بدم میاد بعد مثلا دوستام خیلی دوس دارن عروسی اینارو ولی من متنفرم از عروسی گرفتن ورفتت

من اتلیه وارایشگاه برام مهمه

همینا20میشه

لباس5

هزینه تالارم نمیدونم

خدایاازتوممنونم بخاطرمهربونیات ومعجزه های زندگیم تواوج ناامیدی.....خدایاهمیشه هواموداشته باش
بچه ها به نظرتان غیر طبیعیه من بشدت از عروسی رفتن بدم میاد چن ماه پیش عروسی دختر خالم بود نرفتم

شاید فازت با بقیه یکی نیست تو عروسی.اگه قاطی جمع بشی و مثل بقیه بشی حتما خوش میگذره.البته باید واقعا دلت بخواد.

خدایا شکرت  
شاید فازت با بقیه یکی نیست تو عروسی.اگه قاطی جمع بشی و مثل بقیه بشی حتما خوش میگذره.البته باید واقعا ...

خیلی بادخترخاله هام جورم ولی شایدم ازشلوغی بدم میاد

حتی شده بعداز شام یا به صرف شیرینی بگیر بعدها میشه حسرت بزرگ،یکی از فامیلهای ما بجای عروسی با شوهرش ...

بعضی ازفامیلااصلادلم نمیخادتوعروسیم باشن

مثل یکی ازدخترعمه هام 

قبل ازدواجش باهام خوب بود

ازوقتی شوهرکردهمچین بی محلی کرد

واقعادلخورم ازش

بنظر من یه جشن ساده بگیر من که خودم دقیقا همین کارو کردم رفتم آرایشگاه البته چون اشنا بود کمتر شد هزینهم بعدش یه جشن کوچیک خونه برادرشوهرم گرفتیم اصلا هم ناراحت نیستم در عوض همه پولی که قرار بود برای سالن وفیلبردار بدیم دادیم وسیله هایی که همسرم قرار بود بگیر بهترشو گرفت الانم خیلی خوشحالم مگه فیلم عروسی رو چند بار میخوای ببینی 

عشق مامان وبابا سوگند خانم وآقا بنیامین 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
2828
2791
2779
2792