2777
2789
عنوان

مادر شوهرم با ما اینکارو کرد...متاسفم

| مشاهده متن کامل بحث + 1608 بازدید | 95 پست

ولی مادرم میگه تو هم باهاش برو چون گوشش رو پر میکنن و خوب نیست تو نری به مادرم گفتم بی احتزامی بهم میکنن حتی ممکنه کتکم بزنن گفت بزنن اشکال ندازه تو صبوری کن بخلطر شوهزت اگه تنها بره خوب نیست 

حالا موندم چیکاز کنم برم یا نه

کمکم کنید

خدایا شکرت  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب دختر قهر قهرویی دیگه:) معلومه ک وقتی خودتون اعتراف میکنید بی تقصیرم نیستین تو این ماجراها:)

معلومه مادر شوهرشی 

تیکر  عروسیمه 😍😍اگ خدابخواد .میشه اگ امضامو خوندی برای اینک عروسیم سرتاریخ ب خوبی و خوشی برگزارشه،به صلوات مهمونم کنی؟!😘☺️

یعنی احساس کردم مادرشوهر منو میگی چون اونم دقیقا میگه همچی تقصیر تو،،حتی پسرش پلک بزنه از چشم من می بینه ولی با این تفاوت که پدر شوهر و کل خانواده شوهر طرف مادر شوهرم هستن بخصوص خواهر شوهر که خیلی بیشتر تحریکش میکنه و میندازن به جون من.

ولی مادرم میگه تو هم باهاش برو چون گوشش رو پر میکنن و خوب نیست تو نری به مادرم گفتم بی احتزامی بهم م ...

ب نظرم برو حرفه مامانت درسته. پدر شوهرت هم میبینی. اگ نری میگن همش زیر سر خانمش بوده نمیذاشته پسرمون بیاد

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

اگه نری بدبخت میشی ....تا میتونی شوهرت تنها نزار ...اونجا هرکار کننن شوهرت پشتته...اگه تنها بره قشنگ با توپ پر میاد 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝