ما با برادرم اومدیم خونه مادرم ۱۰ روزه بیچاره هر روز مدل مدل غذا و کیک و دسر همه چی درست میکنه که بما و بچه ها خوش بگذره مادرم چند جور بیماری داره که زود خسته میشه بچه های برادرم دوتا پسر شیطونن که فوق العاده شلخته ان فقط میخورن و میریزن بچه من ۱۰ سالشه یکیه و اندازه اینا ریخت و پاش نداره از صب که بیدار میشیم من بیچاره در حال جمع کردن ریخت و پاش اینا هستم یکسره جارو برقی دستمه انقد رختخواب میارن میریزن کاغذ پاره میکنن میریزن میخورن میریزن که حد نداره این زن بیشعورم رو مبل لم داده یکباررررر نمیاد یک جا رو تمیز کنه احمق!!!! بچه هاشم آبم بخوان بمن میگن اونم اصلا بروی خودش نمیاره. یک آدم عوضی آب زیرکاه حسود بدبختی که دومی نداره موقع رفتنم خونه مامانم بار میکنه میبره احمق!!!! انشالله هرچی خورده اینجا کوفتش بشه ده روز اومدم خونه مامانم استراحت کنم همش دنبال جمع کردن توله های این انترم. اگه انصاف نداشته باشه آدم یعنی هیچییییی نداره شرافت هم نداره.
ای گفتی منم یدونه زن داداش دارم2قلوپسر داره از وقتی میادخونه مادرم میشینه رو مبل با تاپ وشلوارک تازه دستور هم میده چی برای خودش دزست کنیم چی ببرای پسراش من و مادرم بلا نسبت کوزت
همسرم من اخم تورابه خنده کسی عوض نمیکنم حتی نداشته هایت راباداشته های کسی عوض نمیکنم من تارموی توکه هیچ حتی خاطراتت رابا هیچکس عوض نمیکنم تاابدتوقلبمی مامان دوتا گل پسرم آقا امین و آقا اهورا عشق های مامانی هستید
اه اه از هیچ چیزی بیشتر از این موضوع دق نمیخورم که بچه هاتو خونه کسی رها کنی و خودت ریلکس کنی ینی دل ...
دقیقا داداش و زن داداش منو میگی
همسرم من اخم تورابه خنده کسی عوض نمیکنم حتی نداشته هایت راباداشته های کسی عوض نمیکنم من تارموی توکه هیچ حتی خاطراتت رابا هیچکس عوض نمیکنم تاابدتوقلبمی مامان دوتا گل پسرم آقا امین و آقا اهورا عشق های مامانی هستید
اینجا پلاسه احمق. از ساعت ۱۰ رفته اتاق گوشی دستشه تا الان داشتم جمع میکردم خونه رو🤕🤕🤕🤕
من نمیفهمم چرااین همه حرص و ناراحتی رو ب خودت و جونت روامیدونی،ولی ی کلمه محترمانه بهش نمیگی بیاد کمکت،بروتو اتاق پیشش بگوگلم چ خبروااای نمیدونی چقدخسته شدم بسکه بچه ها میریزن و جمع نمیکنن،مطمین باش میگه خب ب من میگفتی بیام جمع کنم
(شروع ازمهرماه۹۹) وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪