2777
2789
عنوان

پدی لاکت

| مشاهده متن کامل بحث + 9945 بازدید | 30 پست
بعد شیر بهش بده خیلی خوبه رودش رو تقویت میکنه 

من همیسه اخر شبا بهش میدم ساعتشو عوض کنم شاید بهتر شد

خداوندا من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من همچون تویی دارم وتو چون خود نداری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طعم موزی هست یا پرتقالی موزیش بهتره ها. کولیکز هم بده ضرر نداره

طعم پرتقالیشه

کولیک اید بهش میدادم بهتر بود بعد که پدی لاکتو گرفتم اونو ندادم

خداوندا من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من همچون تویی دارم وتو چون خود نداری

سلام منم توجه کردم به پدی لاکت برای اسهال به دخترم یک مدت میدادم مثل اینکه کلابی قرارشده بود

اگه میخاهی بی بی کربده

من این تاپیک یکبرپست گذاشتم بعدخودم توجه کردم دیدم باپدی لاکت بچه دایم توبعلمه واصلاارام نمیشد

سلام عزیز  میشه تجربتونو بگید . پسرمن دوماه و نیمشه الان   ریفلاکس پنهان و دلپیچه و نفخ دا ...

سلام دوست عزیز پسر منم مثل دختر شما هم رفلاکس پنهان وهم کولیک داره. شما چکار کردین برای دخترتون. تا چندماهگی درگیرش بودین??.  پسر من نفسش هم قطع میشه

سلام دوست عزیز پسر منم مثل دختر شما هم رفلاکس پنهان وهم کولیک داره. شما چکار کردین برای دخترتون. تا ...

سلام گلم دخترم هم کولیک داره هم رفلاکس پنهان امونم بریده از بیدارخوابی اذیتاش دکتر بردم الکی شما چکار کردی 

ارزو میکنم هرکی هرچی دلش میخاد بهش برسه ❤
سلام گلم دخترم هم کولیک داره هم رفلاکس پنهان امونم بریده از بیدارخوابی اذیتاش دکتر بردم الکی شما چکا ...

سلام پسرم رفته تو 4 کولیکش بهتر شده ولی رفلاکسش نه. واسه کولیکش کولیک اید دادم با بی بی کر. خیلی خوب بود چند روزه حالش رو بهتر کرد. اگه استفاده نکردین این قطره رو براش بگیرین عالیه

سلام پسرم رفته تو 4 کولیکش بهتر شده ولی رفلاکسش نه. واسه کولیکش کولیک اید دادم با بی بی کر. خیلی خوب ...

کولیف با پدی لاکت میدم.با رفلاکس ش چی میدین؟؟

این سری کولیک اید میخرم؟؟تلخ نیست

ارزو میکنم هرکی هرچی دلش میخاد بهش برسه ❤