2777
2789
عنوان

کتاب💓

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 71 پست
هعیی آره دوسه ماهه میخوام برنامه ریزی کنم برای وقتم که زبان انگلیسی رو هم بخونم و تمرین میکنم بعد مو ...

من تو مسیر رفت و امد تا محل کارم تو مترو میخونم. شبا تا میام بخونم شوهرم برقو خاموش میکنه!

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این برای رده سنی نوجوان هست😄

رده سنی که اهمیتی نداره

من ۲۷سالمه بچه هم دارم،مهم اون چیزیه که کتاب بهت میده،البته باید ببینی که خودت از کتاب چی میخوای

در شب کوچک من، افسوس باد با برگ درختان میعادی دارددر شب کوچک من دلهره یِ ویرانیست
من تو مسیر رفت و امد تا محل کارم تو مترو میخونم. شبا تا میام بخونم شوهرم برقو خاموش میکنه!

😂😂😂😂من باز مامان وبابام...کلا چندوقته دنبال یکی میگردم برام برنامه ریزی کنه کارهامو

الانم دارم شرق شناسی رو می خونم که مربوط به درسمه  داستانیم خانم دالووی نوشته ی ویرجینیا وولف

چی میخونی ؟

منم شرق شناسی رو خوندم

انسان شناسی می‌خوندم😍

منم تو جمعتون بپذیرید خوشحال میشم  از اول عید تا حالا مادر ماکسیم گورکی و بادبادک باز خالد حسی ...

آزمون استخدامی شرکت کردین شما؟

ببخشید که فضولی کردم آخه یه تاپیک داشتین با عنوان دوست دارین معلم بشین 

آزمون استخدامی شرکت کردین شما؟ ببخشید که فضولی کردم آخه یه تاپیک داشتین با عنوان دوست دارین معلم بش ...

خواهش می کنم عزیزم فضولی نیست 

هنوزم دوست دارم آموزش پرورش هنوز آزمونی نذاشته. مدارسم خیلی دوست دارم برم سر بزنم ولی خجالت میکشم و نمی دونم چی بگم. از اون طرف چون هیچ سابقه ی آموزش و یا معرف ندارم شانسم خیلی کمه

منم تصمیم گرفتم شروع کنم به خوندن کتاب .از نت دنیای صوفی و کتاب جنایات و مکافات دانلود کردم هنوز شروع نکردم بخونم اگه کسی خونده یکم دربارشون توضیح بده 

نادان را از هر طرف نوشتم نادان بود