2777
2789
عنوان

کتاب💓

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 71 پست
منم خیلی سرم شلوغه وقت نکردم بهانه ست من یه دختر هفده ماهه شیطون دارم که تمام وقتم رو میگیره اما ...

واقعاً اين نت گردى خيلى وقت هدر ميده.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه توضیحی در موردش میدی نویسنده ش و ایرانیه یا خارحی؟

خارجی

محور اصلی داستان یه خانومه ک در زندگیش عشق نیست

و اتفاقی با شمس و مولانا اشنا میشه

دلم گم شده پیداش میکنم من 💚 اگه عاشقه که وای به حالش ؛ رسواش میکنم من
ایرانی هستن گلم؟

نه خارجین کتابن پی دی اف نیستن

اگه دوس داری بخونی تو کتابخونه ها کتابای خیلی خوبی هست،هزینه اش هم به اندازه خرید کتاب وحشتناک نیست

در شب کوچک من، افسوس باد با برگ درختان میعادی دارددر شب کوچک من دلهره یِ ویرانیست
قشنگه؟درمورد چی هستش؟

اره جذابه

وجود خدا و شیطان رو در قالب داستانهای مختلف اثبات میکنه. خود داستانش خیلی برام جذابه

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

به نظرم واسه شروع جنگی که نجاتم داد خیلی خوبه

هم کتاب سنگینی نیست و خیلی روونه هم به شدت قشنگه

در شب کوچک من، افسوس باد با برگ درختان میعادی دارددر شب کوچک من دلهره یِ ویرانیست
كتاب خوانها كم هستن چون بعضى واقعاً وقت نميكنن.

واقعیت اینه که خیلیامون اراده نداریم. وگرنه مثلاااااا همین وقتی که تو نینی سایت میگدرونیم میتونه صرف کتاب خوندن بشه

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!