حتما پیش یه روانشناس و مشاور خانواده برو و بعد تصمیم بگیر . تو دوران نامزدی 90 درصد افراد مشکل دارن و این بخاطر اینکه هنوز بهم عادت نکردند ولی اگر مشکل حادی مثل اعتیاد .روابط نامشروع و کتک کاری و ... داره حتما جدا شو . اگر مشکل زیاد حاد ی نداری الکی خرابش نکن خدارو خوش نمیاد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دیدم . مشکل داره ولی نه آنقدر که به طلاق فکر کنی . با کمی سازش و درمان خوب میشه گلم اوایل زندگی کم و بیش اینطوری هست . باید قبل ازدواج بیشتر میشناخت ک الان گیر نکنی ولی حالا هم به حرف خاک زنک ها و شیاطین گوش نکن الکی طلاق نگیر و یا حرف طلاق رو نزن حرمت هایی زندگی رو از بین نبر بیشتر ضرر میکنی .چند سال بعد پشیمانی میاره برات . برو پیش چندتا مشاور اگر تصمیم قطعی گرفتی و اونا هم تایید کردند حرفت مطرح کن
من قبل از عقد فهمیده بودم شکاکه ولی مامان بابام به زور گفتن عقد کن
اگر شکاک بودنش زیاد نیست کوتاه بیا... شوهر منم بود ولی الان بعد سه سال که دیگه کامل منو شناخت و بهم ایمان پیدا کرده کاملا آزاد هستم .بعضی ها اینطوری اند . از بس جامعه خرابه و دیدن این مشکلات رو نمیتونن به سادگی اعتماد کنن