2777
2789
عنوان

لباس خونگی گرفتم بگید چطوره و چند می ارزه؟؟*عکس*

| مشاهده متن کامل بحث + 3293 بازدید | 154 پست

راستی منم به یه نکته اشاره کنم اینجا سایت عمومیه هزاران مرد کاربر خاموش و مرد عضو میبینن عکس لباسش وموهاش رو استارتر عکس گذاشته خونه مادرشوهر که فقط پدرشوهر میبینه که اونم محرم هم هست

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی روعصابید  خانومـ‌ـــا ...!!بســه!!! 

هرکسی!عقایدوحجاب خاص خودش رو داره!!به عقایدهم احترام بذارید!! روسری نمیپوشی میپوشی؟؟؟خب به ماچه؟؟؟؟

هرجوری دلتون میخاد تیپ بزنین ولی اینقدر رومخ ما تاتی نکنین!!

شوهرش نیستین که گیرمیدین بهش..اقااین لباس وخریده فقط گف خشگله یانه؟؟؟الباقی حرفا هیچ لزومی به گفتن نداره!!

تواین مملکت اگ یذره یادمیگرفتین عقایدینی چی!!واحترام گذاشتن ینی چی!؟نصف مشکلات حل میشد ویه جهان سومی نبودیم!!!

فقط وفقط ادعامیکنین بســه دگ!

عقایدخودتون رو توحلق بقیه نکنین!

پ.ن :لباست خیلی خشگله،مبارکت باشه به شادی بپوشی عزیزم  

عقاید_هرکس_خاص_خودش#  

به_عقاید_احترام_بذارید#  

‍‍‍ 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست(:❤
خیلی روعصابید   خانومـ‌ـــا ...!!بســه!!!  هرکسی!عقایدوحجاب خاص خودش رو داره!!به عقایدهم ...

😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗❤❤❤❤💕💕💕💕💕💕💕

آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم

قشنگه

چقد خریده بودی؟

اینا گرونه یکم

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

پدرشوهر محرم عزیزم بپوش حلال خدارو که نمیتونیم حرام کنیم دیگه چه کاریه این همه نامحرم هست حالا این محرم ها غنیمت هستن 

پ.ن خودم چادری ام و حجابمم کامل

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
ماهم دقیقا با عقلمون این تصمیمو گرفتیم عزیزم

افرین

ولی بهتره به عقل دیگران هم احترام بذاریم

مشکل ادمای مذهبی اینه که میگن هرچی من میگم درسنه و تو باید چیزی باشی که من میخام

نمونش مادرشوهرم دیشب بهم گفت چرا پیش برادرشوهرت مقنعه نمیذاری اندام بالاتنت تو چشم هست

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
افرین ولی بهتره به عقل دیگران هم احترام بذاریم مشکل ادمای مذهبی اینه که میگن هرچی من میگم درسنه و ...

من احترام میزارم به بقیه هم کاری ندارم. استارترم خودش دقیقا پرسید لباسم چطوره میخام پوشیده باشه ماهم گفتیم پوشیده نیست. یه عده گفتن برادر شوهر محرمه چشمش پاکه. ماهم گفتیم پاک و ناپاکیش به کنار ولی برادرشوهر نامحرمه. سوال پرسیدن ماهم جواب دادیم با احترام. ولی یه عده واقعا عقایدشون رو تحمیل میکنند. الان گیررر دادن برادرشوهر محرمه . عزیزم درستش اینه که نامحرمه حالا شما هرطور میخای باش. نمیخاد تو ذهن ما فروکنی که محرمه و باید جلوش شلوارک پوشید. اتفاقا این افراد غیر مذهبی هستن که احترام نمیزارن و به زور افکارشون رو میخان ترویج بدن . وگرنه درستش همینه که نامحرم نامحرمه دیگه این اصلشه ما میگیم دیگه اصل قضیه رو خراب نکنین و رد نکنین. هرطور دلتون میخاد بچرخین