sra_mhdzdh مدیر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 2256 عنوان تغییر چهره | مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 25 پست وای وای استرس دارمبا مامانم میریم ارایشگاه کلا ابروهامو تمیز کنه کلاااالبته میخواستم تابستون این کارو بکنم ولی دیگه تصمیمم عوض شد و موهای جلویی مو میخوام دودی کنم 😍😍😍خیلی ذوق دارم استرس گرفتم تغییر چهره میدم بنظرتون؟ چقدر منم سنگ نیستم فقط یه عده از آدمهایی اومدن تو زندگیم ک همه احساساتمو کشتن و دیگه نسبت به کسی احساس خوبی ندارم 💔 1398/01/10 | 13:52 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fereshte1994 عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 14311 سعی کن چهره دخترونتو حفظ کنی یکم ترتمیزی خوبه ولی زیاد ن..والا الان زنا دارن خودشونو میکشن دخترونه بنظر برسن ک وااااا🙁
sra_mhdzdh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 2256 من همه کارو با هم نکردم کاملا با سیاست پیش رفتم ک کسی شک نکنه خخخخ اولش یکممممم ابرو برداشتم بعد ک ... منم دو ساله واس وسط ابروم و کناره ابروم میرفتم ارایشگاه ولی ایندفعه میخوام کلا تمیزش کنم و این مو رنگ کردن بدجوری افتاده ذهنم برا تیپی ک میخوام بزنم این دودی خیلی عالیه و واجبه 😁 منم سنگ نیستم فقط یه عده از آدمهایی اومدن تو زندگیم ک همه احساساتمو کشتن و دیگه نسبت به کسی احساس خوبی ندارم 💔
sra_mhdzdh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 2256 اولین باره ابرو برمیداری؟ 17 سالمهوسط ابرو و اخر ابرو رو همش بند مینداختم میرفتم ارایشگاه الان دیگه کلی میخوام تمیز کنم منم سنگ نیستم فقط یه عده از آدمهایی اومدن تو زندگیم ک همه احساساتمو کشتن و دیگه نسبت به کسی احساس خوبی ندارم 💔
mzmz عضویت: 1397/02/27 تعداد پست: 362 17 سالمه وسط ابرو و اخر ابرو رو همش بند مینداختم میرفتم ارایشگاه الان دیگه کلی میخوام تمیز کن ... مبارک باشه
sra_mhdzdh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 2256 سعی کن چهره دخترونتو حفظ کنی یکم ترتمیزی خوبه ولی زیاد ن..والا الان زنا دارن خودشونو میکشن دخترونه ب ... باشه گلم منم زیاد نمیکنم فقط ابرو تمیز شه و موهام پاییناشو رنگ میکنم اونم قسمت جلویی میخوام وقتی شال سرم میکنم دیده بشه 😁😂😅 منم سنگ نیستم فقط یه عده از آدمهایی اومدن تو زندگیم ک همه احساساتمو کشتن و دیگه نسبت به کسی احساس خوبی ندارم 💔
sra_mhdzdh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 2256 ولی ابرو برداشتن الان از مد افتاده😐😐🤣 تمیز میکنم فقط منم سنگ نیستم فقط یه عده از آدمهایی اومدن تو زندگیم ک همه احساساتمو کشتن و دیگه نسبت به کسی احساس خوبی ندارم 💔
sra_mhdzdh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 2256 مبارک باشه ممنون مرسی 😍😍 منم سنگ نیستم فقط یه عده از آدمهایی اومدن تو زندگیم ک همه احساساتمو کشتن و دیگه نسبت به کسی احساس خوبی ندارم 💔
sra_mhdzdh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 2256 قبل و بعد بگیر باشه بزار برم ارایشگاه حتما منم سنگ نیستم فقط یه عده از آدمهایی اومدن تو زندگیم ک همه احساساتمو کشتن و دیگه نسبت به کسی احساس خوبی ندارم 💔
fereshte1994 عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 14311 باشه گلم منم زیاد نمیکنم فقط ابرو تمیز شه و موهام پاییناشو رنگ میکنم اونم قسمت جلویی میخوام وقتی شال ... باشه گلم بادل خوشی انشالله😍 وااااا🙁