2777
2789
عنوان

تغییر چهره

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همه کارو با هم نکردم کاملا با سیاست پیش رفتم ک کسی شک نکنه خخخخ اولش یکممممم ابرو برداشتم بعد ک ...

منم دو ساله واس وسط ابروم و کناره ابروم میرفتم ارایشگاه ولی ایندفعه میخوام کلا تمیزش کنم 

و این مو رنگ کردن بدجوری افتاده ذهنم برا تیپی ک میخوام بزنم این دودی خیلی عالیه و واجبه 😁

منم سنگ نیستم فقط یه عده از آدمهایی اومدن تو زندگیم ک همه احساساتمو کشتن و دیگه نسبت به کسی احساس خوبی ندارم 💔
اولین باره ابرو برمیداری؟

17 سالمه

وسط ابرو و اخر ابرو رو همش بند مینداختم میرفتم ارایشگاه  الان دیگه کلی میخوام تمیز کنم

منم سنگ نیستم فقط یه عده از آدمهایی اومدن تو زندگیم ک همه احساساتمو کشتن و دیگه نسبت به کسی احساس خوبی ندارم 💔
سعی کن چهره دخترونتو حفظ کنی یکم ترتمیزی خوبه ولی زیاد ن..والا الان زنا دارن خودشونو میکشن دخترونه ب ...

باشه گلم منم زیاد نمیکنم فقط ابرو تمیز شه و موهام پاییناشو رنگ میکنم اونم قسمت جلویی میخوام وقتی شال سرم میکنم دیده بشه 😁😂😅

ولی ابرو برداشتن الان از مد افتاده😐😐🤣

تمیز میکنم فقط