2777
2789
عنوان

Pco و بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 12084 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها من 14پریودیم رفتم سونوگرافی3فولی23/24/25سمت راست و25سمت چپم دارم دکترم گفت اچ سی جی و ب 12همون روز بزنم و از شب بعدش یک شب درمیون نزدیکی کنم بنظرتون با این فولیکول باردار میشم

سلام بچه ها من 14پریودیم رفتم سونوگرافی3فولی23/24/25سمت راست و25سمت چپم دارم دکترم گفت اچ سی جی و ب ...

اره عزيزم فولي هات علين بخودت حسابي و همچنين شوهرم گرميجات بخورين عرق كاسني رازيانه گردو مويز مولتي ويتامين يادت نره وهمچنين ويتامين دي واسه بارداري نزديكي نكن فقط ازرابطتون لذت ببرين ورعايت كنين چون استرس سمه توكل كن بخدا انشاالله جواب ميگيري

😪😪😪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بچه ها من 14پریودیم رفتم سونوگرافی3فولی23/24/25سمت راست و25سمت چپم دارم دکترم گفت اچ سی جی و ب ...

من خودمم پي سي او وحشتناك بودم درحدي ك خونريزي امونمو بريده بوده ديگ كلا انقد عذاب كشيده بودمو ضعيف شده بودم قيد بارداري روزدم ي دوره ام دارو مصرف كردم بعد قطع كردم دقيقا ماهي ك كلا بيخيال بودم باكمال ناباوري ديدم باردارم الان ك تو ماه هشتم بارداريم هنوز باورم نميشه پس هرچي استرس داشته باشي و ب بارداري گير بدي نتيجش منفيه

😪😪😪

منم ماه قبل همه این کارا رو کردم

۱۱ماهه ازدواج‌کردم چندماه پیش فهمیدم کمی تنبلی تخمدان دارم ک خفیف بود.دکتر بهم متفورمین و کپسول ویتامینEوفولیک اسید داد و استفاده کردم

اسفند اولین اقدام من برای بارداری بود .برای اینکه سریع باردار بشم در اولین اقدام رفتم دکتر .بهم کلومیفن داد ک از روز ۴تا۹پریودی مصرف کردم

قرار شد روز ۱۴برم سونو واژینال.وقتی رفتم فقط یدونه فولیکول بالغ خیلی خوب داشتم تو تخمدان سمت راستم که اندازش ۲۲/۷بود بقیش ۳ و۹بود

همون شب و فردا شبش امپولhcgزدم و تا سه شب اقدام داشتم.

دکترم گف دوهفته دیگه برو ازمایش

پنجشنبه گذشته رفتم ازمایشگا و ازمایشم مثبت بود با بتای ۱۷۰

شنبه رفتم دکتر باز برام ازمایش نوشت که بتام شده بود ۸۰۰

چکاپ کامل نوشت ک دادم و گفت دوهفته دیگه هم برو سونو

برات این لحظه های شیرین استرس زا رو آرزو میکنم

خدا حال همه رو خوب کنه..

بله صددرصد

من خودم فقط یه فولیکول به اندازه ۲۲/۷داشتم تو تخمدان راستم بقیه ۳و ۹ بود

ماه قبل اقدام کردم الانم حامله هستم

خدا حال همه رو خوب کنه..

وای بچه ها ممنونم چند روز دارم از استرس میمیرم همسرم گفته اگر این ماه نشد دیگه دکتر نرو این بیشتر استرس بهم وارد میکنه ایشاالله همتون نی نی هاتون سالم و سلامت بیاد پیشتون منم با دعای خیر شما دوستان بیام این تاپیک و خبر بارداریمو بدم