2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چون دنبال نون مفته حق داره منم چند تا همکار اصفهانی داشتم همین جور  بودن  هرکی اصفهانیه ن ...

شما خیلی بیشعوری که میگی دنبال نون مفته.حتما اوسکولت کردن و خودت رفتارت جوری بوده که بندالت باشن.من هر شهری رفتم هرکسی به فکر نون خودشه و یه قدم هم برای کسی برنمیداره.پس شعور داشته باش چیزی رو به کسی نسبت نده. رفتیم مشهد کرایه تاکسی رفت دوبرابر برگشتمون شد پس بگیم مشهدیا دزدن؟؟؟ یا هرمشهدی دیدیم کلاه گذاشت سراطرافیانش .بگیم همه مشهدیا دزدن؟؟؟ هر قمی دیدیم خرجش با خودمون شد بگیم همشون دنبال مفتن ؟؟ هر تهرانی دیدیم دست تو جیبش نکرد بگیم همشون دنبال مفتن؟؟ یکم شعور خوبه والا

خداحافظ نی نی سایت.حداقل دوماه برم از وقتم استفاده مفید بکنم
شما خیلی بیشعوری که میگی دنبال نون مفته.حتما اوسکولت کردن و خودت رفتارت جوری بوده که بندالت باشن.من ...

توام که الان مثل اون بیشعور شدی

🙄🙄🙄

دستمال من🇹🇳زیر درخت🌳البالو🍒گم شده.                سواد داری؟!؟ 😲هااااا؟.                                            بی سوادی؟!؟ 😟واااااا؟.                                            پس تو خر🐴من هستی😐.                                      اخه این چی بود برامون میخوندن؟ 😩😩😩
توام شعور داشته باش و دوباره بخون پستمو بعد حرف بزن.

چرت نگو ادم بودی حرفای اونو تکرار نمیکردی ریپ نکن حوصله بی فرهنگی مثل تورو ندارم

دستمال من🇹🇳زیر درخت🌳البالو🍒گم شده.                سواد داری؟!؟ 😲هااااا؟.                                            بی سوادی؟!؟ 😟واااااا؟.                                            پس تو خر🐴من هستی😐.                                      اخه این چی بود برامون میخوندن؟ 😩😩😩
چرت نگو ادم بودی حرفای اونو تکرار نمیکردی ریپ نکن حوصله بی فرهنگی مثل تورو ندارم

خودت داری چرت میگی.ادم بافرهنگ دارم میگم هرجای مملکت رفتم از شرق و غرب و شمال و جنوب یه خاطره ای برام موند اما نمیشه بگی همه مردم اون شهر همینطورن. حالا بهتر متوجه شدی یا نه!!

😂😂😂یه خصلتشون هم همین زبون تند و تلخشونه منم البته خوب ازشون یاد گرفتم و مثل خودشون تو جواب دادن ...

تو درواقع ذات خودت همونه تقصیر کسی نذار.حرف حق تلخه اونوقت میگی زبون تند و تیز.بله حقیقت مثل شمشیر برنده هست.

یاد بگیر همه هموطنیم.فکر بسته ی خودتا به عموم نسبت نده

خودت داری چرت میگی.ادم بافرهنگ دارم میگم هرجای مملکت رفتم از شرق و غرب و شمال و جنوب یه خاطره ای برا ...

من با یه برخورد به این نتیجه نرسیدم بیشتر از ده ساله کنارشونم همه مدلشونم دیدم‌ واقعا دعا کن فقط خلاص بشم و برم خیلی سطح فکریشون بسته هست البته بازممیگم‌مردهاشون خیلی بدترن اصلا انگار هوششون کمه  واقعا هم چیزی را که با این اخلاق بدست میارن ارزشش نداره موندم چه جور حاضرن خودشون را برا سنار سه شاهی اینقدر خورد کنن ..

مثلا اگر  ازشون پولی را بخواهی زورشون میاد بخاطر ۵۰۰ تومن حق تبادل پولو بحسابت بریزن یا دستی میدن یا ۵۰۰را ازت کم میکنن

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
چون دنبال نون مفته حق داره منم چند تا همکار اصفهانی داشتم همین جور  بودن  هرکی اصفهانیه ن ...

سلام عزیزم الان موضوع تاپیک اصفهانی ها بود؟ چرا با یک موضوع دیگه بحث تاپیک رو عوض کردین و باعث بحث و توهین شدین؟   

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

شما خیلی بیشعوری که میگی دنبال نون مفته.حتما اوسکولت کردن و خودت رفتارت جوری بوده که بندالت باشن.من ...

سلام عزیزم شما میتونستین نظرتون رو بهتر بگین نه اینطوری که دسترسیتون هم بسته میشه و باعث دعوا هم میشه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar