2777
2789
عنوان

دلیل برای IVF

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 49 پست

[QUOTE=85648013]عزیزم به هیچ عنوان استراحت مطلق لازم نیست کاملا میتونی زندگی عادیت رو بکنی فقط چیز سنگین بلند نکن&nb ...[/QUOTE

حتی اولش؟  یعنی فقط مسالم روز بیمارستانه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی که من و همسرم بیمارستانیم این بچه باید پیش یه نفر باشه دیگه .  و اینکه گویا چند روز اول اس ...

بنطرم اصلا نياز نيست بگين بچه ٩ ساله كار خاصي نداره كه از پسش برنياين

اگه بگي بعدا اينقدر سوال ميپرسن كه كلافه ميشي و استرس سمه براي ivf

آمپول پرژسترون هم زدی؟

دکتر من کلا فقط واسه ۳ روزه اول روزی ۲ تا آمپول پروژستورن داد بقیش آمپول هپارین داده روزی یکی و شیاف پروژستورن روزی ۲ تا به علاوه ی کلی قرص!!! ضمن اینکه مشکل از همسرم هست و واسه کسای دیگم که اون روز با من انتقال دادن دقیقا تجویزش همینا بود

[QUOTE=85648013]عزیزم به هیچ عنوان استراحت مطلق لازم نیست کاملا میتونی زندگی عادیت رو بکنی فقط چیز س ...

بله عزیزم من یه دختر چهار ساله دارم الانم باردارم هر دو تا رو هم Ivf کردم سر هیچ کدوم هم استراحت مطلق نبودم فقط روز اول یکم بیشتر مراعات کردم ولی خوب کارهای معمولی رو انجام دادم 

دکتر من کلا فقط واسه ۳ روزه اول روزی ۲ تا آمپول پروژستورن داد بقیش آمپول هپارین داده روزی یکی و شیاف ...

به نظرم آمپول میداد بهتر بود من از روز اول تا آخر ماه چهارم آمپول زدم سر بچه اولم لکه بینی داشتم ولی سر دومی نه

به نظرم آمپول میداد بهتر بود من از روز اول تا آخر ماه چهارم آمپول زدم سر بچه اولم لکه بینی داشتم ولی ...

واقعا نمی دونم چرا بجای آمپول پروژستورن به مریضاش هپارین میده خیلی هم آمپول دردناکیه دوتا بازوهام متورم و سیاهه کبودیه وحشتناک!