2777
2789

البته میدونم موعد تخمکگزاری گذشته من واقعا ترسیدم چون بارداری قبلیم مول بود میترسم برگرده یه وقت ماه پیش ۱۰ پریود شدم قبلش همیشه لکه بینی دارم اما این ناه خبری نیست نمیدونم علایم حاملگیم ندارم نه تهوع نه سینه درد هیچییی 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن احتمال بارداری خیلی کمه.من رابطه داشتم دوماه پیش قبل پریودیم.پریودیم ۱۰روز عقب افتاد وبجا۲۲اون ماه۱ماه بعد پریود شدم.ولی خونریزیم شدید بود.این ماه هم بخاطر عقب افتادنش باز ۱عید پریود شدم.

نه نزدیک پریود دبگه  تخمک گذاری تموم شده و افتاده تو دهانه رحم دیگه حاملگی صورت نمیگیره

منم همین نگرانم کرده میگم نکنه دوباره اون حاملگیه مولار که داشتم بتام رفته بالا

ن احتمال بارداری خیلی کمه.من رابطه داشتم دوماه پیش قبل پریودیم.پریودیم ۱۰روز عقب افتاد وبجا۲۲اون ماه ...

شما سابقه داشتین عقب بیفته 

شما سابقه داشتین عقب بیفته 

آره عزیزم.۱۵بهمن رابطه داشتیم ۲۲موعد پریودیم بود.پریود نشدم تا ۲ اسفند.۱۰روز پریودیم بعد رابطه‌م عقب افتاد.ولی یه سری‌علایم داشتم فک کردم باردارم.بی‌بی چک زدم منفی بود.دیگ خواستم آزمایش بدم ک پریود شدم.اگ اولین باره ک رابطه بدون جلوگیری دهری اشکال نداره.اولین بار باعث بی‌نظمی تخمدانها میشه.پریودی عقب میوفته

آره عزیزم.۱۵بهمن رابطه داشتیم ۲۲موعد پریودیم بود.پریود نشدم تا ۲ اسفند.۱۰روز پریودیم بعد رابطه‌م عقب ...

عجب نمیدونستم .منم توهم حاملگی دارم اما علائم ندارم چون یه بار حامله شدم علائمشو میدونم 

2790
2778
2791
2779
2792