2777
2789
عنوان

نیومد دنبالم😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3059 بازدید | 106 پست
چقدر بده اینجوری احتمالا شوهر شماام مثل شوار من بچس..من 6 اومدم خونه شوهرم اصلا خونه نیس نمیدونم کجا ...

وا چرا نیس پس کجاس؟

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره خوشبحالت ک طاقت اوردی😢 اصلا وسوسه نشدی بهش زنگ بزنی؟

روزای اول بخاطر اینکه کش پیدا نکنه کلی گفتم ببخشید و بیا زندگی کنیم و زنگ میزدم و... اما دیدم هیچ ارزشی ندارم براش منم کاری به کارش نداشتم

ان شاءا.. بری سر زندگیت عزیزم ولی زندگی ماها نیازمند تغییر اساسی هست فکرنکن فقط برگردی حله

مرسی شماهم همینطور عزیزم

اره همینطوره باید حل بشه مخصوص واس من

لوسن دیگه..حالا باز شوهر شما 26 سالشه فک کن شوهر من 32 سالشه و دکتره اینه😐

خخخ والا این مردا هیچ بزرگ نمیشن

شوهر منم یه شغل خیلی حساس داره خیر سرش

۲۳سالش بود ازدواج کردیم

خودش خوبه نمیذارنش

مرسی شماهم همینطور عزیزم اره همینطوره باید حل بشه مخصوص واس من

الهی آمین

آرزومه .اینقد دلم برا خونمون،براشوهرم تنگ شده

فک کن دوماهه ندیدمش

وا چرا نیس پس کجاس؟

نمیدونم..ما اخه تو سفر بخاطر دیوانه بازیای شوهرم دعوامون شد وسطش برگشتیم پریشب رسیدیم..منم خونه پدرم نرفتم اومدم خونه خوودم ولی دیروز صبح ک بیدار شدم رفتم پیش خانوادم 7 اومدم شوهرم تنها خونه بود شبم روی تخت خوابیده بود من رفتم اتاق بغلی خوابیدم اصلا نمیتونستم تحملش کنم..صبحم باز بیدار شدم مثل دیروز رفتم ولی ازوقتی برگشتم نیس هنوزم نیمده نمیدونم کجاس اهل برنامه ای ام نیس ک بگم جای خاصی رفته

الهی آمین آرزومه .اینقد دلم برا خونمون،براشوهرم تنگ شده فک کن دوماهه ندیدمش

میدونم حس بدیه 

من ک تازه ۵ روزه دلم برا خونمون و شوهرم تنگ شده 

با وجود بدیای ک کرده😢😢شبا خوابش میبینم 

توروخدا دلداریم برین چجوری صبر کنم ؟ خیلی طلبکارمه با وجود ک دست روم بلند کرده

یعنی واقعا گه تو این عزته نفس پایین طرف بهت خیانت کرده فهمیدی دختره گفته بش اونم اومده تو رو زده صد در صد اون دختره گفته بهش ک بیاد تو رو بزنه بندازه خونه بابات تو باید از همچی ادمی طلاق بگیرین بخاطر ۵ ردز دوری اینجوری کنی فقط واست تاسف میخورم

نمیدونم..ما اخه تو سفر بخاطر دیوانه بازیای شوهرم دعوامون شد وسطش برگشتیم پریشب رسیدیم..منم خونه پدرم ...

خونه باباش نیس؟ کاش جدا نمیخوابیدی

ما شب دعوامون همین جدا خوابیدنه شد یه شری

باید حلش میکردی همون شب

میدونم حس بدیه  من ک تازه ۵ روزه دلم برا خونمون و شوهرم تنگ شده  با وجود بدیای ک کرده😢 ...

الان کوتا بیای باید همیشه کوتا بیای

صبرکن ببین چی میشه

یعنی واقعا گه تو این عزته نفس پایین طرف بهت خیانت کرده فهمیدی دختره گفته بش اونم اومده تو رو زده صد ...

من خودمو زده بودم ب خواب دیدم دوست شوهرم زنگ زد بهش گف ک زنت ب دوست دخترم پیام داده ...از حرفاشون فهمسدم مال شوهرم نیس