2777
2789
عنوان

آرسو👧یه ایده ی دوست داشتنی +عکس

1055 بازدید | 28 پست

امسال دلمون خواست به کوچولوهایی که میان خونمون یه هدیه ی متفاوت بدیم😊

گلدونای رنگی رنگی و گلی از خانواده ی کاکتوسا شد پیشنهادمون که عملیش هم کردیم😄

ذوقی که تو نگاه بچه ها موقع انتخاب رنگ گلدونشون میدیدم خیلی حس خوبی بهم میداد😍

البته یه مقداریم پول نقد میدادیم که افکار مریض نگن طرف اقتصادی فکر کرده و ثابت کنیم هدفمون فقط و فقط شادی بچه ها بوده😌😍

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

آرسو

خیلی وقت بود ندیده بودمت😁نبودی کجا بودی؟

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش قبل عید میگفتی این ایده رو

خیلی فکر کردم اما به نتیجه ای نرسیدم،یا چیزایی به ذهنم میرسید که گرون پامون در میمد.

حدودا چند تا گلدون بود و چقد شد؟؟؟

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

😍😍👏👏👏👏👏

وقتی بزرگ می شوی قدت کوتاه می شود آسمان بالا می رود و تو دیگر دستت به ابرها نمی رسد و برایت مهم نیست که توی کوچه پس کوچه های پشت ابرها ستاره ها چگونه بازی می کنند آنها آنقدر دورند که تو حتی لبخندشان را هم نمی بینی و ماه ، همبازی قدیم تو آنقدر کمرنگ می شود که اگر تمام شب را هم دنبالش بگردی پیدایش نمی کنی.
آرسو خیلی وقت بود ندیده بودمت😁نبودی کجا بودی؟

هستم عزیزم ولی ساکت و خاموش😄

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐