2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 35 پست
بی خیال بابا از الان استرس هر چیزی رو نداشته باش، تو ۱۶هفته مشخص میشه معمولا 

کشتن منو بس میپرسن بچت چیه خانواده همسرم پسر دوست منم همش درجوابشون میگم عاشق دخترم تا دست از سرم بردارن 

دعاکنیدتا۹۹/۹/۹منم خونه داربشم خدایامنم به آرزوم برسون براش لحظه شماری میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من هفته ۱۶رفتم ، ولی معمولا میذارن تو هفته ۱۸ ب بعد میرن ک هم سونو انومالی بدن هم قطعی جنسیت رو ...

منم این دفعه دیگه زود نمیرم تاحالاکه ۱۳هفته ام ۴بارسونو دادم دوباربرا ۸هفته دوباردیگم یه بارچند روز قبل خوردم زمین و یه بارشم برا ان تی 

جفت خلفی ینی چی؟؟؟

یعنی جفت بوه که ازش تغذیه میکنه پشت بچس بچه جلوشکمه و اینجورزودترحرکت بچه حس میکنه مادر

کشتن منو بس میپرسن بچت چیه خانواده همسرم پسر دوست منم همش درجوابشون میگم عاشق دخترم تا دست از سرم بر ...

آره منم شوهرم تک پسر بود خانوادش قشنگ مشخص بود پسر میخوان،مادرشوهرم هی میگف مامان فرقی نمیکنه سالم باشه ازونور هم هی اسم پسر انتخاب میکرد اصن اسم‌دختر نمیگف،مدام هم میگف فرقی نمیکنه.وعه.قشنگ مشخص بود پسر میخوان

منم راه میرفتم میگفتم نه دختره من دلم دختر میخواد بچه‌اول باید دختر باشه فلان.حرصشون در میمد.های

البته پسر شد

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
کشتن منو بس میپرسن بچت چیه خانواده همسرم پسر دوست منم همش درجوابشون میگم عاشق دخترم تا دست از سرم بر ...

بابا ول کن مگه جنسیت دست توعه؟ هر وقت گفتن پسر میخوایم بگو دیگه دست پسرته باید ببینیم چکار میکنه، نمیدونم کی قراره این توقع جنسیت ازمادر داشتن رو تموم کنن😒 اصلا ب همسرت بگو جوابشونو بده خودت استرس نگیر برا بچه بده

منم مث تو بودم.ازولش ب دلم افتاده بود دختره ب هرکی مگفتم قبول نمکرد ک پسره.سونو اول گفت شبیه دختره ولی صددرصد نمگم.بلزم امید داشتن پسر میش😑 

خونواده خودمم عاشق دخترن اولین نوه شونه دوتا خاهریم بابامم ازول میگ دختر عشقه🤩

خدایا خودت کمکم کن🤗
یعنی جفت بوه که ازش تغذیه میکنه پشت بچس بچه جلوشکمه و اینجورزودترحرکت بچه حس میکنه مادر

چه جالب

بعد فرقی هم میکنه تو زایمان یا سختی بارداری و اینا؟؟؟یا نه

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

منم دیروز سونو دوازده هفتگی دادم بیشتر سردرگم شدم به من گفت تو از اونایی که درصد خطات بالاس با کلی اصرار احتمال دختر داد اعصابم بهم ریخت حداقل احتمال درست میداد نه اینجور بیشتر توی شک افتادم