2777
2789
عنوان

شام تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 44 پست
حتما پیتزای مرغ؟ همون هجده ضربدر۲۰کن خیلی میشه  ولی نفری ی پیتزا خوبه زشت نیست هیلیم خوشمزست

نه پیتزای گوشتش اینقدر هست مرغ نمیدونم

👈خنده تلخ آدما همیشه از دلخوشی نیس گاهی شکستن دلی کمتر از آدمکشی نیست👉

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بادنجون اینجا کیلو 8تومنه

نمیدونم، من ایران نیستم. البته میدونم همه چی گرون شده اما همیشه غذای خونه به صرفه تر درمیاد. به نظرم می تونی با کمی سلیقه هم هزینه تو کم کنی هم مهمونی قشنگتری بدی. 

باورت میشه  تولد بچه خواهر شوهرم که وضعشون خوبه همین دونفری یه پیتزا بزرگ بود اما باقی جاها چلو ...

خب شما یه کار جدید کن به جای پیتزا و کباب، ماکارانی و الویه درست کن خیلی به صرفه تره

ضمن اینکه تو این وضعیت گرونی مطمئنا رستورانها و فست فودها خیلی تقلب می کنن و معلوم نیست چه افتضاحی میدن به خورد مردم. اگه جایی غذاش ارزونه باید شک کنید. نه اینکه گرون ها خوب باشن ولی باید با این هزینه ها منطقی دربیاد.

خب شما یه کار جدید کن به جای پیتزا و کباب، ماکارانی و الویه درست کن خیلی به صرفه تره

متاسفانه شوهرم قبول نمیکنه 

شما که میخوای نفری ۱۸ شام بدی از بیرون مثلا چلو مرغ بگیری بهتر نیس؟یا کوفته درست کن هم کم خرجه هم خوشمزه هم برا شام عالیه هم میتونی کنارش مثلا الویه هم درست کنی سفره هم پر کنی با سبزی خوردن و ترشی وزیتون وسالاد ومخلفات

تولدتون مبارک

شما که میخوای نفری ۱۸ شام بدی از بیرون مثلا چلو مرغ بگیری بهتر نیس؟یا کوفته درست کن هم کم خرجه هم خو ...

مرسی عزیزم 

شما کدوم شهرید که پیتزاتون انقد ارزونه والا من پیتزا زیر ۴۰تومان ندیدم

جایی هست تازه راه افتاده برای جلب مشتری الان ارزونتر از جاهای دیگه میدا