2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم بریدم حال جنگیدنم ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 41 پست
چرا بچه دارشدی خوب .حداقل یکی کافی بودت

اخه اینجوری نبود که هر روز دستاشو میبرد بالا برا داشتن منو زندگیش خدارو شکر میکرد.از وقتی مامانو باباش شروع کردن بهش رسیدن امکانات دادن این طوری شد.بنظرت اگه شرایط این بود میذاشتم بچه دار بشم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما الان درگیر حالات روحی و تغییرات هورمونی شدی به خاطر بارداری و بعد از زایمان بدتر هم میشی&n ...

بس چیکار کردی تو اون شرایط.متاسفانه من فقط یه دونه داداش دارم.والدینم عمرشونو دادن به شما

گلم دو تا نی نی داری سعی کن به خودت برسی نه به خاطر اون به خاطر خودت و بچه هات ایه بخون قران بخون بی تفاوت باش میدونم سخته بچه هات و زیر پرو بالت بگیر نزار مثل باباشون شن تموم سعیتو بکن مودب باشن از باباشون یاد نگیرن دو روز دیگه زن میگیر۶ پسرت کتک میزنه مثل پدرش تمرکزتو بزار رو تربیت بچه هات .خاله ی من شوهرش معتاده ۲ تا بچه داشت اصلا ادم حسابش نمیکرد ولش کرده بود ولی اسمش رو خالم بود براش کافی بود بجه هارو بزرگ کرد الان بهترین شرایطو دارن 

بس چیکار کردی تو اون شرایط.متاسفانه من فقط یه دونه داداش دارم.والدینم عمرشونو دادن به شما

خدا رحمتشون کنه نیازی نیس پای خانوادت وسط بیاد اگر الان سعی نکنی درمان کنی بعد از زایمان که بدتر میشی چون شب نخوابیدن و شیر دادن و بچه داری آدمو بدتر عصبی میکنی بهتره از شربت های گیاهی آرامش بخش استفاده کنی مثل گلاب یا بیدمشک اما زیر نظر دکتر 

و هر کی هرکاری هم کرد محل نزاری

خدایا شکرت 
2790
2778
2791
2779
2792