2777
2789
عنوان

بیایید لطفا...

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 17 پست
اوکی مرسی ولی من موندم بچه جاریم قشنگ میوه و غذا درسته میذارن جلوش با دست میفته توش میخوره

بعضی بچه ها خوش خوراکن بعضیا حساس ترن

مقایسه نکن بچه تو 

ولی به مرور میتونی یکم عوض کنی عادتاشو

چند کیلوئه؟

از اولم نمیتونس اوق میزد ناچارشدم ولی واقعا بچه چجوزی با چهارتا دندون غذای بدون میکس بجوه

بعضی بچه ها بدون دندون راحت می خورن ولی بعضیا هر کاری بکنی نمیتونن.اذیتش نکن هر طور راحتتره بخوره.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم منم تا 8 ماه غذا رو میکس میکردم بعدش تو یه پیجی دیدم بچه ای که از پسر من 1 ماه بزرگتره و اصلا دندون نداره همه چی میخوره حتی کتلت و ماکارونی.از مامانش پرسیدم گفت از 6 ماه نون و خیار دادم دستش هم باد گرفت با دست خودش غذا رو برداره هم لثه هاش سفت شد.منم دیگه غذا رو میکس نکردم.اولش اوق میزد اما یه هفته نشده عادت کرد.پسرم الان یک سالشه دندونم نداره اما برنج رو کته نرم بهش میدم.گوجه رو بدون پوست ریز میکنم با تخم بلدرچین املت درست میکنم بعدش نون رو خورد میکنم با املت قاطی میکنم میخوره.رو نون تست کره و پنیر میمالم لقمه کوچولو اندازه بند انگشت میدم میخوره.موزم با پشت قاشق نرم میکنم.دیروز واسه اولین بار ماکارونی رو دم کردم رشته هاشو موقع جوش دادن ریز خورد کردم.قبلا ماکارونی رو تو سوپاش میریختم.مهمترین نکته اینکه دندونای جلو هیچ نقشی تو جویدن ندارن پس پسر من با لثه هاش داره غذا رو میجوه.ترس رو بذار کنار فقط مواظب باش چیزای سفت مثل سیب یا خیار رو گاز نزنه چون خدا نکرده راه گلو رو میبندن

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖