2777
2789
عنوان

خدایادیگه بسه 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 20 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدااایااا قلط کردم خدایا منوببخش😭😭😭😭😭😭لعنت به اون روزی که باهاش دوست شدم خدا لعنتم کنه خدااااا😭😭😭😭😭😭😭😭

❤اللّهم صل علی محمّد وآل محمّد وعجل فرجهم❤

گفتم خوشبخت میشم گفتم بعدیه شکست حتماموفق میشم گفتم آدم ساده ایه دوسم داره ازکجامیدونستم خدااااا گفتم فامیله دیگه غریب نیست بخوادبهم ضربه بزنه 😭😭😭خدایاااا چرااینجورشد خدایا چرا دلمو به یکی دادم که بویی ازانسانیت نبرده خدایاا ازخودم متنفرم ازخودم بدم میاد من باخودم چیکارکنم خدااااااا

خداااااایاااااااا من چیکارکنم من بااین حال روحیه خراب چیکارکنم خدایا توکه میبینی که من هزارتامشکل دارم خدایا میبینی که مریضم چراجااینکه یه دردی ازدوشم دربیادیکی اضاف میشه خداایاا دوسم داشته باش😢😭😭

معرفی کن دوست دارم گریه کنم:)

Anoice - Ripple
Falling Rain - Sleep Dealer
Time Changed Everything - Nyctalgia
Sareban - Mohsen Namjoo
A Sigh - Depressed Mode

کامنت اولی های عزیز،‌                                            در صورت برخورد با تاپیک های جنجالی هیجان خود را حفظ کرده و از نوشتن جمله ی زشت و نامطبوع "الان میان می خورنت" استفاده نکنید، خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی در ایران مربوط به آدم خواری و خصوصا زنده خواری ارائه نشده است.