2777
2789
عنوان

من چ بد شانسم !

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 64 پست
برام عجیبه که عکس گذاشتی مگه اینجا هم دنبال تایید خوشگلی خودت هستی  شاید ناخودآگاه خیلی رو این ...

ن من مانور نمیدم 

بچه ها گفتن عکس بزار اخ انقد گفته منو حساس کرده

مامان دوتا بچه ی دست گل , خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

س بار ازش پرسیدم گفت بخاطر خونوادت ک محترم بودن 

به عنوان یه برادر کوچیک عرض میکنم خدمتتون خواهر گرامی. شاید ایشون طبق تجربیاتی که توی اجتماع داره میخواد بحث خصوصیات ظاهری رو پیش نکشه و با اینجور رفتار کردن میخواد این بحث و اقسام اینجور حرف زدن در مورد شما رو کاری کنه از سر زبونها بیوفته و کسی حساس نشه و دیگه پی اش رو نگیرن!!! و شما خیلی تو دید نباشید. به نظرم میشه به این دید هم به موضوع نگاه کرد. جسارت نشده باشه اجی..

به عنوان یه برادر کوچیک عرض میکنم خدمتتون خواهر گرامی. شاید ایشون طبق تجربیاتی که توی اجتماع داره می ...

یعنی دوس نداره کسی ازم تعریف کنه !؟

خواهش میکنم

ن من مانور نمیدم  بچه ها گفتن عکس بزار اخ انقد گفته منو حساس کرده

گفتم که شاید ناخودآگاه اینکارو میکنی..حالا که انقدر حساس شدی حتما دربارش با شوهرت صحبت کن چون 

اصلا بحث خوشگل بودن یا نبودن شما نیست بحث رفتار شوهرته که دلیلی نداره به شما ضد حال بزنه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
یعنی دوس نداره کسی ازم تعریف کنه !؟ خواهش میکنم

خوب این که تابلوعه که موضوع مردا در مورد ناموسشون چیه خو.خخخخ تا الان با این دید بهش نگاه نکرده بودید؟؟؟ خخخخخ خو تابلوعه که از حرفاش که؟؟؟ من که مردم میفهمم چشه خخخخخخخخخ

حتما خودش زشته ب شما ميگن حسودي ميكنه توام ازش تعريف كن نذار حسودي كنه

والا تعریف ک واقعا اون اجزای صورتش قشنگتره همیشه هم بهش میگم میخام دماغمو عمل کنم شبیه تو شه!

خوب این که تابلوعه که موضوع مردا در مورد ناموسشون چیه خو.خخخخ تا الان با این دید بهش نگاه نکرده بودی ...

ن تا ب حال فک‌نکرده بودم 

ب تین فک‌کرده بودم ک از من خوشش نمیاد 

گفتم که شاید ناخودآگاه اینکارو میکنی..حالا که انقدر حساس شدی حتما دربارش با شوهرت صحبت کن چون  ...

من فک میکردم ک ازم خوشش نمیاد !