2777
2789
عنوان

من چ بد شانسم !

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 64 پست
بیخیال عزیزم واقعا مهمه؟ خودت اگه خوشگلیتو قبول داری به تعریف و تایید کسی نیازی نیست

مهم نیس ولی بازم ادم ناراحت میشه دگ‌

مامان دوتا بچه ی دست گل , خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا میخواد پر رو نشی خودتو ازش بیشتر بدونی بعضی مردا این مدلین. حالا خودش خوش قیافه ست؟

اره بد قیافه نیس 

اصلا خیلیا هم‌میگن شبیه همین 

اونده بود یونی دوستام‌میگفتن داداشته!

وا بعضی زنا اینقد زشتن شوهراشون به خوشگلی قبولشون دارن اونوقت شوهرتو...

دقیقا   بعضیا هیچ قشنگی ندارن هیچی واقعا زشتم هستن ولی از شوهر شانس آوردن و بهشون اعتماد به نفس میدن😐😐😐 

خدا رو شکر به خاطر همه اتفاقای خوب و قشنگی که قراره واسم پیش بیاد💜
چ جوری ثابت میکنین !

بهت یاد میدیم چی بهش بگی روش کم بشه. البته شاید شماهم زیاد میگی خوشگلم خوشگلم گارد گرفته. این شوهر ای ایرانی اولش قول میدن خوشبختیت کنن یکماه بعد قسم خورده ی خواهر ومادرشون میشن اونا میشن کعبه آمال وآرزوهاشون

هیس! ایرانیها فریاد نمی زنند....  
مهم نیس ولی بازم ادم ناراحت میشه دگ‌

خوب بهش،بگو سکوت نکن...بگو عزیزم وقتی کسی از،زیبایی من تعریف میکنه من خوشحال میشم مگه تو از خوشحالی من ناراحتی ؟ 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
اره بد قیافه نیس  اصلا خیلیا هم‌میگن شبیه همین  اونده بود یونی دوستام‌میگفتن داداشته!

شوهرمن خیلی خوش قیافه ست از من سرتره شبیه سام درخشانی.ولی اصلا به روم نمیاره تازه دوبار اومد خواستگاری بار اول سر همین مسئله ردش کردم دفعه دوم با خودم گفتم چشم داره میبینه از من سره دیگه قبول کردم ولی مثله شوهر تو نمیکنه 

سکوت چه زیباست وقتی همه دروغ میگویند...
بهت یاد میدیم چی بهش بگی روش کم بشه. البته شاید شماهم زیاد میگی خوشگلم خوشگلم گارد گرفته. این شوهر ا ...

ن من هیچ حرفی نمیزنم اتفاقا پیش خودش میگن وای چ خوشگلی یا مثلا گفتن چشمات ادم و جذب میکنه خیلی نازی 

ولی من هیچ وقت نگفتم

خوب بهش،بگو سکوت نکن...بگو عزیزم وقتی کسی از،زیبایی من تعریف میکنه من خوشحال میشم مگه تو از خوشحالی ...

ی بار بهش میگم