بهت یاد میدیم چی بهش بگی روش کم بشه. البته شاید شماهم زیاد میگی خوشگلم خوشگلم گارد گرفته. این شوهر ای ایرانی اولش قول میدن خوشبختیت کنن یکماه بعد قسم خورده ی خواهر ومادرشون میشن اونا میشن کعبه آمال وآرزوهاشون
خوب بهش،بگو سکوت نکن...بگو عزیزم وقتی کسی از،زیبایی من تعریف میکنه من خوشحال میشم مگه تو از خوشحالی من ناراحتی ؟
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
اره بد قیافه نیس اصلا خیلیا هممیگن شبیه همین اونده بود یونی دوستاممیگفتن داداشته!
شوهرمن خیلی خوش قیافه ست از من سرتره شبیه سام درخشانی.ولی اصلا به روم نمیاره تازه دوبار اومد خواستگاری بار اول سر همین مسئله ردش کردم دفعه دوم با خودم گفتم چشم داره میبینه از من سره دیگه قبول کردم ولی مثله شوهر تو نمیکنه