2777
2789

بارها فکر خودکشی به سرم زده ولی جراتشو ندارم اگه خدا هست چرا ی راهی جلو پام نمیذاره چرا ی کمکی نمیکنه وقتی من هیچ کاری ازم برنمیاد نکنه اصلا خدایی نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوران عقدم و اوایل عروسیم واقعا بی کس بودم

خداکمکم کرد واقعا

چ تیکه هایی ک خانواده همسرم بهم نمیداختن

خدالعنتشون کنه

جاریم ک کسو کار داشت رو سرشون بود و خیلی دوسش داشتن

تااینکه دخترم دنیا اومد

عاشق دخترم شدن و بخاطر همین باهام خیلی خوب شدن و اون جاریم بچشو نمیده بغلشون بااون بد شدن و ورق کاملا برگشت

ولی حالا نوبت منه ادم حسابشون نکنم

مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐
انقدر بدم میاد از آدم های کوته فکر برو روان شناس خب.انتظار معجزه داری از خدا؟

شما توی شرایط من نیستی . من اینقد حالم بده که فقط،به مرگ فکر میکنم وقتی خدا میتونه معجزه کنه برام چرا نکنه ؟ روانشانسم رفتم با این وضع اقتصادی بد کلی،هم هزینه کردم فکر کردی روانشناس معجزه میکنه ؟ 

شما توی شرایط من نیستی . من اینقد حالم بده که فقط،به مرگ فکر میکنم وقتی خدا میتونه معجزه کنه برام چر ...

روان شناس معجزه نمیکنه ولی راه درست رو بهت نشون میده که چی کار کنی شلید اصلا مشکل روان داری.

اینجور که میگی پس باید خدا به همه معجزه نشون میداد زندگی هممون گل و گلستون میشد به جای اینکه کفر بگی بهتره به فکر راه چاره باشی.

از چند نفر کمک بخوای.

درسته تو‌ شرایط شما نیستم ولی اگه بودم کفر نمیگفتم و به فکر راه چاره بودم.

اگه خودت میخوای مشکلت رو بگو شاید بتونیم راهنماییت کنیم

میشه برای دو تا حاجتم صلوات بفرستین🙏

آره عزيزم هركسي تو يه برهه از زندگيش به خودكشي فكر كرده...فكر نكن فقط تويي

ولي بايد اين شرايط رو بگذروني...ميدونم خيلي خيلي سخته اما يه وقتايي فقط زمان ميتونه خيلي چيزا رو درست كنه

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

متاسفانه نه

ولی خودکشی نکن

میگن وقتی خودکشی کنی روحت تا عمر واقعی که خدا واست نوشته توی این دنیاس و با همون مشکلات زجر میکشه.

صبور باش .به مشکلات ت فکر نکن.ولی بهت قول میدم روزای خیلی بهتری میاد.

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
آره عزيزم هركسي تو يه برهه از زندگيش به خودكشي فكر كرده...فكر نكن فقط تويي ولي بايد اين شرايط رو بگ ...

زمان هیچی رو درست نمیکنه فقط با گذر زمان کم کم باورت میشه خیلی بدبختی و چاره ای جز کنار اومدن با شرایطی که حقت نبوده رو نداری