2777
2789
عنوان

ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 29 پست
متفورمین داده نه کلموفین عزیزم

ببخشید متوجه نشدم اخه چرا اینقد با دوز بالا احتمالا قندت خیلی اومده پایین قطع کن قرصوووو

اون چه دکتر درپیتی بوده که همچین تجویزی کرده😨اصلا قبل ای وی اف نیازی به مصرف متفورمین نیست بعدم این قرص واسه کسایی تجویز میشه که تنبلی تخمدان دارن اونم از روزی یکی شروع میشه و وقتی بدن عادت کرد میشه دوتا نهایت دیگه 3تا 4تا اصلا نشنیده بودم تا حالا😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه شما گفتی متفورمین که این ایرانیه و آدمو اذیت میکنه اما گلوکوفاژ خارجیه و اصلا اذیت نمیشی

ببین روی  جلدش بزرگ نوشته گلوکوفاژ زیرش کوچیک نوشته متفورمین 

[QUOTE=85519906]تورو خدا بگو چی شد و کجا انجام دادی البته من فیبروکیستیک بودم ممکنه به خاطر اون باشه؟ [/QUOTE]

من كلينك رويش كرج 

پيش دكتر حيدر انجام دادم 

نزديك ١٠٠خورده اى امپول زدم

و شياف پروژسترون و قرص ه اسمش يادم نمياد استفاده كردم 

الان هم هفته هاى اخرم هست 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

[QUOTE=85519906]تورو خدا بگو چی شد و کجا انجام دادی البته من فیبروکیستیک بودم ممکنه به خاطر اون باشه؟ [/QUOTE]

من كلينك رويش كرج 

پيش دكتر حيدر انجام دادم 

نزديك ١٠٠خورده اى امپول زدم

و شياف پروژسترون و قرص ه اسمش يادم نمياد استفاده كردم 

الان هم هفته هاى اخرم هست 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
تهرانم عزیزم شما میدونید انجام دادن آی وی اف چقدر طول میکشه

تهران که دکترای خیلی خوبی داره مثلا دکتر نصر خیییلی تعریفشو شنیدم که آی وی اف هاش درصد موفقیتش بالاست

1ماه 

[QUOTE= 85519906 ]تورو خدا بگو چی شد و کجا انجام دادی البته من فیبروکیستیک بودم ممکنه به خاطر اون با ...

آخی عزیزم به سلامتی ایشالا به مبارکی فقط میشه بهم بگی مشکلت چی بود و مراحل آی وی اف چه قدر طول کشید و هزینه چقدر شد