2777
2789
عنوان

بچم افتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 32 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه کامل دفع شده که مراقبت خاصی نداره. فقط اینبار یه روش جلوگیری مطمئن در نظر بگیر. شیر دهی هم مانعی ...

شیر مادر حامله تلخ میشه بعد اگر بچه بخوره بعد غذا میشه اینطوری بهم گفتن واسه همین شیشه میدادم بهش 

اخه میگفتن شیرت تلخ باشه بدی بهش بد غذا میشه شیرای دیگه رو هم نمیگیره 

اینا که حرفه شیر تلخ نمیشه تا آخر بارداری هم میشه شیر داد مزه ش از ماهه چهار ببعد کمی تغییر میکنه ولی بد نمیشه بعضی بچه‌ها ولش میکنن بعضیهام به مزه جدید عادت میکنن 

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
شیر مادر حامله تلخ میشه بعد اگر بچه بخوره بعد غذا میشه اینطوری بهم گفتن واسه همین شیشه میدادم بهش&nb ...

نه بابا. در این حد هم نیس. شاید تغییرات هورمونی اثر بذاره ولی نه در حد تلخ شدن. خیلی ها تا ماه ها ادامه میدن و به خاطر وزنگیری جنین فقط قطع می کنن.  

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
شیر مادر حامله تلخ میشه بعد اگر بچه بخوره بعد غذا میشه اینطوری بهم گفتن واسه همین شیشه میدادم بهش&nb ...

درست گفتن بچه بدغذامیشه منم دخترم بدغذاشده بودتاقطع کردم جون گرف الانم به شیردهی ادامه بده منم موقعی که نمیدونستم باردارم موقع شیردان کمرم شدیددردمیکردتابه پهلومیخوابیدم یه ساعت خوب میشدامانمیدونستم باردارم موقع شیردهی هم حس انقباض داشتم ودرد

نه بابا. در این حد هم نیس. شاید تغییرات هورمونی اثر بذاره ولی نه در حد تلخ شدن. خیلی ها تا ماه ها اد ...

من که هنوز دارم میدم البته در حده قطره قطره اومدنه ولی پسرم شدیدا وابسته س و دلم نمیاد بگیرمش وزنگیری جنین هم مشکلی نداره کاملا نرماله

کلسیم زیاد مصرف کن 

شبی یه دونه کلسیم دی میخورم با یه دونه آهن، من ترجیح میدادم شیرخشکی بشه ولی خیلی مقاومت کرد و نخورد براهمین بیخیال شدم بعدی رو شیرخشک میدم همراهه شیر خودم 

شبی یه دونه کلسیم دی میخورم با یه دونه آهن، من ترجیح میدادم شیرخشکی بشه ولی خیلی مقاومت کرد و نخورد ...

من به زورتویک سالگی شیرپاستوریزه دادم بعداسهال شدبعددوتاقوطی آ. ل گرفتم براش خوب شددوبارشیرپاستوریزه دادم الان16ماهشه دارم شیرپاستوریزه میدم هم خودم ضعیف شده بودم هم بچم

من به زورتویک سالگی شیرپاستوریزه دادم بعداسهال شدبعددوتاقوطی آ. ل گرفتم براش خوب شددوبارشیرپاستوریزه ...

منم بچه م16ماهشه خیلی لاغره الان سینمو همینجوری میگیره شیر آنچنانی ندارم در حده وابستگیه ولی شیر پاستوریزه میدم بش بیشتر، چجوری از شیر گرفتی بچتو؟

منم بچه م16ماهشه خیلی لاغره الان سینمو همینجوری میگیره شیر آنچنانی ندارم در حده وابستگیه ولی شیر پاس ...

اول شباازشیرگرفتم جاش شیشه شیرپاستوریزه دادم بعدکم کم صبحابعدظهروبه جای هربااینکه شیرخودموبدم شیرپاستوریزه میزاشت شیشه ومیدادم اولش خیلی بداخلاق بودکم کم خوب شد ودیگه سمت سینه نیومد البته به نوک سینم حنازدم بهش دادم تادهنش گذاش دیدم ش بده ولش کردا

جندبارحنازدم با  اول گذاش دهنش بار بعدی که میزدم ب میکردن میزاشت دهنش براش شیشه می ردم میزاشت بغلم بهش شیشه میدادم