2777
2789
عنوان

عفونت😷 کمکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 38 پست

بخدا دختری دلم میسوزه که تاکید میکنم میبینم سنت کمه بی تجربه ای. اگه درست بگی و عفونتت زرد نباشه سبز باشه باید حتما بری دکتر از ما گفتن بود سرخود کاری نکن عفونت سبز خطرناکه

لطفا درخواست دوستی ندید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پماد کلوتریمازول برا واژیناله با اپلیکاتور باید داخل واژن ...آسیب میزنه ب پرده...

نه من از این ضد خارش ها که دورش میزنن استفاده میکنم فکر کنم اول پمادش هم ان ان داشت

بخدا دختری دلم میسوزه که تاکید میکنم میبینم سنت کمه بی تجربه ای. اگه درست بگی و عفونتت زرد نباشه سبز ...

وای خدا من کنکوریم اصلا وقت درگیر کردن ندارم نمی دونم سبزه یا زرد اخه پررنگ نیس اما چندوقته همش دارم تو شرتم میبینم گاهی زیاد گاهی کم 

گلی سرکه سیب باشه سفیدخوب نی

دقیق نمیدونم یک نفربهم گفت سرکه یادم نیس سرکه چی گفت،ممنون که گفتی😀😀

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑
نه من از این ضد خارش ها که دورش میزنن استفاده میکنم فکر کنم اول پمادش هم ان ان داشت

اهان تریامسیولون ان ان..ب هرحال گلم عفونت اگه درمان نشه تشدید پیدا میکنه برو پیش دکتر با یه معاینه ساده تشخیص میدن و قرص بهت میده ..خلاصه نباید سرسری گرفت اینجور مسائل رو مخصوصا مربوط ب واژن

وااااا🙁