2777
2789
عنوان

تیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 32 پست
فک میکنی جواب بدی یهویی رفتارشون تغییر میکنه و دیگه چیزی نمیگن؟؟؟

اخه زنداییم ایتجوری بود یبار گفتم تا چشت دراد دیگه از این بعد هیچی‌ نمیگه

اگر برای ابد هوای دیدن طُ نیفتد از سر من چه کنم؟؟🖤
چند روز پیش عروسی برادر شوهرم بود منم مثل بقیه بلند شدم رقص،،،محیط زنونه بودهاااااا،،،،،،هم عروسام ب ...

چ‌بیشخصیت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب کاری کردی آدما با حرف زدنشون خودشون اصل و نسب و خانوادشون رو معرفی میکنن بذار اونیکه بی ادبه خو ...

اخه من جواب ندم یا گریه یمکنم بعدش یا اعصابم بهم میریزه تصمیم گرفتم‌فرداشب جواب بدم

به نظرم در همون لحظیه یه نگاه خشم الود کن به همشون و سر سنگین باش بگو ههه خیلی بی نمک بود یا اصلا شوخی باحالی نبود و سر سنگین شو و اگه خیلی دیدی ناراحت شدی متقابل مسخرش کن و با یه پوز خند بار و بندیلتو جمع کن برو یا اگه خونه شماست خیلی شیک به سمت در هدایتش کن

من باشم از همون موضوع به خودش یا یکی از درجه یک هاش تیکه میفرستم. اگر دقیق بگی میگم

کلا داداش منو مسخره میکنه بقیم میخندن

یبارم زنداییم همش لباس میخریدم یبار گفت وای دوباره لباس خریدی گفتم تا چشت دراد ک خریدم

اخه من جواب ندم یا گریه یمکنم بعدش یا اعصابم بهم میریزه تصمیم گرفتم‌فرداشب جواب بدم

همینکه یه نیشخند بزنی که فهمیدی و درحد خودت نمیبینیش که جوابشو بدی براش کافیه

حتی میتونی بگی من میتونم جواب خیلیا رو بدم اما درشان خودم نمیبینمشون

به نظرم در همون لحظیه یه نگاه خشم الود کن به همشون و سر سنگین باش بگو ههه خیلی بی نمک بود یا اصلا شو ...

خو مهمانم ولی زشته ک پاشم برم 

ولی فرداشب میخام تیکه بندازم خودشونم مسدون من همیشه سکوت میکنم و اصن حرف نمیزنم ولی یهو ی خرفی میزنم ک....‌..

مثلا یه بار شوهر دختر عمم یه حرف مفت زد تو گروه منم استیکر😏😒اینا رو فرستادم همشوننن لال شدنننن ولی خیلی ادم های مضخرفین همش دخالت میکنن نظر میدن

اینبار هم اگه حرف زدن میخوام بگم تو اگه بیل زنی گمشو برو باغچه خودتو بیل برن پرروووو به توچه من چرا لاغرم چرا تپلم ع... خور زندگی دیگرانن واقعا 

خو مهمانم ولی زشته ک پاشم برم  ولی فرداشب میخام تیکه بندازم خودشونم مسدون من همیشه سکوت میکنم ...

بزن بابا با بعضی ها باید مثل خودشون رفتار کرد چون تا نچشن مزه کارشونو حالیشون نمیشه میخوان ناراحت بشن بزار بشن تو ناراحت شی اشکال نداره اونا بشن اشکال داره؟

کلا داداش منو مسخره میکنه بقیم میخندن یبارم زنداییم همش لباس میخریدم یبار گفت وای دوباره لباس خریدی ...

کی مسخره میکنه؟

مثلا اگه خواهرشوهرته یا دختر مجردی هست بگو عزیزم فک نمیکنی زیادی به رفتاراش زوم میکنی خیلی برات رفتاراش مهمن؟

یا اگر کسی دیگه هست بگو فکر نمیکنم به شماها زیاد ارتباطی داشته باشه.شما برید فلانی رو جمع کنید(کسی از فامیل درجه یک که بنظر شما رفتاراش مضحکه)

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒
کی مسخره میکنه؟ مثلا اگه خواهرشوهرته یا دختر مجردی هست بگو عزیزم فک نمیکنی زیادی به رفتاراش زوم میک ...

اوه یس همینو میگم

کی مسخره میکنه؟ مثلا اگه خواهرشوهرته یا دختر مجردی هست بگو عزیزم فک نمیکنی زیادی به رفتاراش زوم میک ...

داییان و داماد خالم

@مسیحا97   بيا جواب بده 😁

اخه بستگی داره چیو مسخره کنه 😂

مثلا اگر بگه چاقی باید بگی چاق نیستم فقط واضح تر از شما دیده میشم یا مثلا این همه فهم و کمالات توو یه بدن لاغر جا نمیشه 

اگر مثلا بگه چرا هنوز ازدواج نکردی باید بگی هنوز کسی که لایقمه پیدا نکردم 

اگر بگه چرا بچه دار نشدی باید بگه حتما شما رو شب اقدام در جریان میزارم از نگرانی در بیای 

یا مثلا چرا خیلی لاغری بگی کیفیت خیلی مهم تر از کمیته

😂😂😂😂 تا حاضرجوابی های دیگر بدرود

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم