2777
2789
عنوان

بارداری مولار- کوریوکارسینوم

| مشاهده متن کامل بحث + 127960 بازدید | 4347 پست
بعد از هر دوره شیمی درمانیmtx که ۷ روز کپسول و امپول یه روز درمیون یه هفته هم استراحت که ۱۵ روز یبار ...

این دوره داروهاش قوی تر کرده سرم میزنه دکتر سونو گرافی گفته این خیلی چیز بدیه بهتره رحم تخلیه بشه . دکتر خودش گفته این دوره رو انجام بده تا امید بخدا ببینیم نتیجش چی میشه اگه جواب نداد تخلیه.

حالا میخوام بدونم اگه قرار به تخلیه باشه میتونه قبلش تخمک فریز کنه 

این دوره داروهاش قوی تر کرده سرم میزنه دکتر سونو گرافی گفته این خیلی چیز بدیه بهتره رحم تخلیه بشه . ...

عزیزم بعدش هم می تونه تخمک فریز کنه

چون فقط رحم رو بر می دارن. تخمدان ها رو نگه می دارن ضمن اینکه الان توی این شرایط بدنش اصلا آمادگی تخمک کشی نداره. داروهای شیمی درمانی یه طرف تزریق آمپولهای هورمونی برای تخمک کشی یه طرف

می ترکه بدن

باید صبر کنید به دکتر هم بگید تخمدان ها سالم بمونن حتما تا بعد از یکسال بتونه برای تخمک کشی(پانکچر) اقدام کنه

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیام کنید؛اینستا: anjir_handmade@

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام باجی خانوم عزیز حالت خوبه عزیزدلم  چه خبر من چندوقته نیومدم سایت  همه چی خوبه شکر خ ...

سلام عزیزم

حالت چطوره؟ خوبی؟

الهی شکر بله باردارم اما هنوز نمی دونم نی نی چیه

برام دعا کن خانمی

گلاب؟  چه تاثیری داره

یه خانمی که تو بهداشت کار میکرد و بازنشسته شده بود بهم گفت

باعث میشه رحمتو شستشو بده من از آزمایش دومم شروع کردم به خوردن البته دولیوان گلاب رو بجوشون به اندازه که یه لیوان بش و روزی نصف لیوان خوردم 

آزمایش دومم 15350بودکه از آزمایش اولم رفته بود بالاتر بعد پنج روز گلاب خوردم شد 6810وبعد یه هفته خوردنش دوباره شد1084

ومن 13/3امپول متوترکسات زدم85میل با ببار تزریق

سلام عزیزم حالت چطوره؟ خوبی؟ الهی شکر بله باردارم اما هنوز نمی دونم نی نی چیه برام دعا کن خانمی

فدات بشم عزیزم منم خوبم 

الهی هزارمرتبه شکر عزیزدلم خیلی خوشحال شدم تو لایق بهترینایی عزیزدلم 

انشالله بسلامتی نی نی تو بغل بگیری عزیزم

فدات بشم عزیزم منم خوبم  الهی هزارمرتبه شکر عزیزدلم خیلی خوشحال شدم تو لایق بهترینایی عزیزدلم& ...

الهی شکر که خوبی

فدای تو بشم مهربون

توضیح خیلی ساده انواع مولار#  

پس از اینکه یک حاملگی مولار از بین رفت، مقداری از بافت مولار ممکن است باقی مانده و به رشد ادامه دهد که بیماری ‍تروفوبلاستیک بارداری نامیده می‌شود و حدوداً در 1 مورد از هر 5 زن مشاهده می‌شود و این مورد معمولاً پس از حاملگی ‍مولار کامل رخ می‌دهد.

یکی از نشانه‌های بیماریِ تروفوبلاستیک بارداری، بالا ماندن سطح هورمون بارداری (HCG) پس از، از بین بردن حاملگی مولار می‌باشد.

در برخی موارد مول# مهاجم به عمق لایه‌ی میانی دیواره‌ی رحم نفوذ کرده و باعث خونریزی واژینال می‌شود.

بیماری تروفوبلاستیک مقاوم اغلب با ‍شیمی درمانی به طور موفقیت‌آمیز درمان می‌شود و گزینه‌ی درمانیِ دیگر هیسترکتومی#  (برداشتن رحم) می‌باشد.

به ندرت نوعی از بیماری تروفوبلاستیک موسوم به کوریوکارسینوم#  گسترش یافته و سایر اندام‌های بدن را درگیر می‌کند که با داروهای سرطان، درمان صورت می‌پذیرد.

سلام من دی ماه ۹۸ به دلیل تشخیص بارداری مول در هفته۸ بارداریم کورتاژ شدم...روزهای دردناک ....هر هفته آزمایش  تیتر بتا و چون ناقص بود دو ماه بعد عدد بتا یک شد.دکترم ۶ ماه بعد کورتاژ اجازه بارداری داد که همون ماه بار دار شدم در هفته هفتم بارداریم لکه بینی و سقط خود به خودی که اون بارداریم مول نبود بازهم روزهای سخت.... یک سال بعد دوباره اقدام به بارداری کردم و باردار شدم در هفته هفتم نوبت سونوگرافی دارم که دکتر گفت مشکوک به بارداری مولار دنیام روی سرم خراب شد بعد چند بار آزمایش بتا و سونوگرافی مجدد در هفته ۸ بارداریم کورتاژ شدم ۵ روز از کورتاژم میگذره به خاطر اطرافیانم دارم روحیمو حفظ میکنم این روزها حالم اصلا خوب نیست امیدی به مادر شدن ندارم کارم شده گله به خدا ....برای من هم دعا کنید 

” زخم‌های دلت را فقط به خدا بسپارخودش بهترین مرهم‌ها را دارد …باور کن … آرام آرام همه چیز درست می‌شود. “
سلام من دی ماه ۹۸ به دلیل تشخیص بارداری مول در هفته۸ بارداریم کورتاژ شدم...روزهای دردناک ....هر هفته ...

عزیزم شما حتما باید قبل از اقدام به بارداری آزمایش های ایمنی انعقادی رو پیش یک متخصص ایمونولوژیست انجام بدی

اینطور که پیداست ممکنه مشکل ایمنی داشته باشی

به هیچ عنوان بدون انجام این آزمایش ها اقدام به بارداری مجدد نکن

منم تقریبا مثل شما بودم. یه مولار کامل و بعد از دوسال یه سقط 7 هفته

تهش فهمیدم مشکل انعقادی دارم و خدا رو شکر با تجویز درست مشکل حل شد

سلام من دی ماه ۹۸ به دلیل تشخیص بارداری مول در هفته۸ بارداریم کورتاژ شدم...روزهای دردناک ....هر هفته ...

توی تاپیک اولتون هم یه کاربر به نام شکوفه دقیقا بهتون راهنمایی درستی کرده

توی تاپیک اولتون هم یه کاربر به نام شکوفه دقیقا بهتون راهنمایی درستی کرده

سلام باجی جان خوبی؟ منو یادته دیگه گفتم دفه دوم کورتاژ کردم و بتام رو ۴ منفی مونده بود؟ الان من چندماهه قرص الدی استفاده میکردم الان قرصامو ده روزه تموم کردم بستشو اما پریود نشدم سینه هامم یکم داغه و یکم درد میکرد.. فردا میخوام برم آزمایش بتا. امروز رفتم یک تست حاملگی گرفتم مثبت بود... این یعنی چی؟ بنظرت بتام رفته بالا یا حامله ام؟ اگه بتا بره بالا مث من پریودیت قطع میشه؟ پس سینه هام یکم داغه و درد میکنه و پریودیم قطع شده واسه چیه خدایا 😔😔

میگن دعای نی نی سایتیا زود میگیره😔 تورو این روزای عزیز برام دعا کنید یا صلوات بفرستید🙏خیلی محتاج دعام تو بد وضعیتیم دیگه نمیکشم.😔شاید خدا بلاخره بحرف یکدومتون کرد😔💔
سلام باجی جان خوبی؟ منو یادته دیگه گفتم دفه دوم کورتاژ کردم و بتام رو ۴ منفی مونده بود؟ الان من چندم ...

اجازه بارداری داشتی؟؟؟؟

برای همینه میگن باردار نشید دیگه

برای اینکه تشخیص اینکه بتا بخاطر مول بالا رفته یا بارداری خیلی سخته

ایشالا اگه اجازه بارداری داشتی،باردار باشی

بعید میدونم بتای یک رقمی رو بی بی چک نشون بده

عدد بتا احتمالا بالای ۵۰ هستش